Scroll Top

Valioliiga – Esittelyssä kesän parhaat ja mielenkiintoisimmat pelaajasiirrot

Gamblers valioliiga

Lauantaina se sitten alkaa nimittäin jalkapallon Valioliiga. Kaudesta on odotettavissa todella mielenkiintoinen ja osa joukkueista onkin kesän aikana vahvistunut todella merkittävästi. Tässä jutussa nostetaan esille ja katsotaan kesän parhaita ja mielenkiintoisimpia hankintoja.

1. Paul Pogba Manchester United

Paul Pogba oli alunperin jo Unitedin miehiä, mutta siirtyi kesällä 2012 ilmaisella siirrolla Juventukseen. Kuluneen neljän vuoden aikana mies on kehittynyt pelaajana hurjasti ja on tällä hetkellä ehkä koko Maailman paras keskikenttäpelaaja. Pogba teki samalla uuden siirto ennätyksen, kun miehestä maksettiin hurjat 105 miljoonaa euroa.

Embed from Getty Images

2.  Zlatan Ibrahimovic Manchester United

Maalintekijä Jumalan armosta. Tuolla lauseella voi parhaiten kuvailla Zlatan Ibrahimovicia. Mies on paukuttanut maaleja koko uransa aikana hurjat määrät ja oli täydellinen hankinta Unitedin hyökkäykseen. Mikä tärkeintä Zlatan saatiin joukkueeseen ilman siirtokorvausta. Jännä nähdä miten “Keisari” onnistuu  tekemään maaleja Valioliiga kentillä.

Embed from Getty Images

3. Granit Xhaka Arsenal

Granit Xhaka pelasi loistava kauden Bundesliigassa ja se huomattiin myös muualla. Arsenal hankki miehen keskikentälle niin sanotulle kasipaikalle. Xhaka oli jo kesän EM-kisoissa yksi tehokkaimmista syötttäjistä, joten samaa odotetaan myös lontoolaisseurassa. Granit voikin olla tulevan kauden läpimurtopelaaja Valioliigassa ja nousta samalla suuren yleisön tietoisuuteen.

Embed from Getty Images

4.  N” Golo Kante Chelsea

Kante oli viime kaudella todella suuressa roolissa Leicesterin mestarijoukkueessa. Mies on loistava keskikentän pohjapelaaja ja pystyy myös katkomaan ja rikkomaan vastustajan peliä. Lisäksi Kanten syöttöjen laatu ja onnistumisprosentti on todella loistavaa luokkaa, joka nähtiin myös EM-kisoissa.

Embed from Getty Images

5.  Nampalys Mendy Leicester City

Nampalys Mendy hankittiin korvaamaan Kanten jättämää aukkoa keskikentällä. Mies on Leicesterin rajallisessa joukkueessa todella merkittävä pelaaja. Mendy tykkää pitää palloa, josta kertoo myös miehen tilastot. Viime kaudella ranskalainen antoi ottelussa keskimäärin 77,6 syöttöä ja onnistumisprosentti oli huikea 92,1. Samanlaista laatua tarvitaan tulevallakin kaudella, jos Leicester mielii menestyä.

Embed from Getty Images

6. Alvaro Negredo Middlesbrough

Vielä viisi tai kuusi vuotta sitten ei olisi uskonut, että nousijajoukkue pystyy haalimaan tämän tason pelaajia joukkueeseen. Negredo on todella kovan luokan profiilipelaaja verrattuna muihin sarjanousijoihin ja luo varmasti uskoa Middlesbroughin faneihin sarjapaikan säilyttämisestä. Negredo ei ole ensimmäistä kertaa Valioliigassa, sillä mies oli kaudella 2013-2014 voittamassa mestaruutta Manchester Cityn paidassa.

Embed from Getty Images

Tässä oli muutamia mielenkiintoisia pelaajia, jotka pelaavat ensi kaudella Valioliigassa. Varmasti moni huippunimi ja kova pelimies jäi listalta pois, mutta tarkoitus olikin nostaa esiin mielenkiintoisia persoonia sekä pelaajia. Se on kuitenkin varmaa, että jännittävä ja huippufutista sisältävä kausi 2016-2017 on edessä

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.