Scroll Top

Jalkapallo ennakko – IFK Mariehamn isännöi Legia Varsovaa Mestarien liigan karsinnoissa

UCL-mestarien-liiga

Viime kauden mestari IFK Mariehamn aloittaa keskiviikkona Mestarien liigan karsinnat kohtaamalla 2. karsintakierroksella Puolan mestarin Legia Varsovan. Varsovan riveissä pelaa muun muassa Huuhkaja hyökkääjä Kasper Hämäläinen. Vastustajan tasosta kertoo, jotain se, että se pelasi viime kauden Mestarien liigassa ja on ollut useana vuonna Eurooppa liigassa.

 

Ennakkoasetelmat

IFK Mariehamn

Kotijoukkue IFK Mariehamnilla ei ole tässä otteluparissa muuta kuin voitettavaa, koska joukkue lähtee niin pahasti altavastaajana viime kaudella, jopa Mestarien liigan lohkovaiheessa pelannutta Legiaa vastaan.

Mariehamnin peli on alkanut löytyä Veikkausliigassa, mutta tähän matsiin joukkue lähtee varmasti eri taktiikalla. Jos se pystyy puolustamaan tiiviisti niin kyllä joukkue tulee omat paikkansa saamaan. Onneksi joukkue saa aloittaa karsinnat kotona niin se on pieni etu tähän pariin lähdettäessä.

Jokatapauksessa keskiviikkonen peli on iso juttu Ahvenanmaalla, jota on odotettu varmasti jo viikkoja ellei, jopa kuukausia. Kävi ottelussa lopulta miten tahansa voi IFK Mariehamnin pelaajat ja koko saari olla ylpeitä suojateistaan.

Legia Varsova

Legia Varsovalle tämä on vain välivaihe matkalla kovempiin otteluihin. Mikäli joukkue tämän parin häviää voi olla vuoren varma siitä, että valmentaja saa ainakin kenkää.

Legian joukkue on kivenkova eurojoukkue, joka pelasi viime kaudella Mestarien liigassa ja otti muun muassa tasapeli pisteen Real Madridia vastaan, joten mistään puulaaki porukasta ei todellakaan ole kyse.

Embed from Getty Images

Pelaajista voisi mainita tshekkipuolustaja Adam Hlousekin, joka on pelannut urallaan viisi kautta Bundesliigassa. Hyökkääjistä esiin voisi nostaa Serbialaisen Miroslav Radovicin, joka teki viime kaudella Puolan liigassa joukkueesta eniten maaaleja. Tottakai on myös mielenkiintoista nähdä saako Kasper Hämäläinen peliaikaa  kovassa puolalaisnipussa.

Embed from Getty Images

Arvio

Ottelu ja ottelupari, joka ei todellakaan ole ennakkoon tasainen. Ottelun alku näyttelee pitkälti pelin kuvaa, jos Mariehamn pystyy puolustamaan tiiviisti ja pitämään pelin tasoissa voi Legialle tulla vaikeakin ilta. Toisaalta jos vastustaja tekee pari maalia alkuun voi peli olla nopeasti taputeltu. Jokatapauksessa saarella nähdään keskiviikkona, jotain ennen näkemätöntä ja sellaista mitä ei välttämättä vähään aikaan nähdä ainakaan jalkapallon saralla.

 

PS:Iso toive on että puolalaiset huligaanit eivät pilaisi hienoa tapahtumaa typeryydellään.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.