Scroll Top

Veikkausliiga- PS Kemi vierailee saarella

Saarella pelataan tänään Veikkausliigan kärkikamppailu, jossa kohtaava kotijoukkue IFK Mariehamn ja PS Kemi. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina mukavasti. IFK:lla on kolmesta viime ottelusta yksi voitto ja kaksi tasapeliä kun taas Kemillä on yksi tappio ja kaksi voittoa.

IFK Mariehamn

IFK Mariehamn lähtee otteluun hyvästä tilanteesta ja peli on ollut saarelaisilla hyvää koko kauden ja pisteitä on tullut. Tosin maalinteko on ollut viime otteluissa nihkeetä, mutta siihen saadaan varmasti helpotusta kun Dever Orgill palaa kokoonpanoon Copa Amerikasta. Puolustuspelaaminen on ollut joukkueen ehdoton vahvuus ja joukkue on pitänytkin maalinsa puhtaana kymmenessä pelissä. Pysyykö maali myös tänään puhtaana selviää illan ottelussa.

PS Kemi

PS Kemi on ylittänyt tällä kaudella kaikki odotukset ja joukkue onkin sarjassa hienosti neljäntenä. Edellisessä ottelussa se otti hienon kotivoiton FC Lahdesta vaikka pelasi ottelun lopun yhden miehen alivoimalla. Iso miinus illan otteluun lähdettäessä on Billy Ionsin puuttuminen kokoonpanosta. Mies sai edellisessä ottelussa punaisen kortin ja huilaa nyt pari ottelua. Tämä avaa muille pelaajille näyttöpaikkoja ja esimerkiksi viime pelissä onnistunut Aleksi Gullsten saatetaan nähdä tänään avauksessa. Jos on IFK:n puolustus on ollut hyvää tällä kaudella niin samaa voidaan sanoa PS Kemin vastaavasta. Kemi on päästänyt sarjassa vähiten maaleja, joten siihen on hyvä nojata myös illan ottelussa.

Arvio

Illan ottelusta voidaan odottaa tasaista vääntöä vaikka kotijoukkue lähteekin pienenä suosikkina. Vierailija PS Kemi antaa varmasti pallonhallinnan saarelaisille ja luottaa omiin vastahyökkäyksiin. Molempien joukkueiden puolustus on niin hyvää, että maalijuhlaa tuskin on odotettavissa. Vierasjoukkue olisi varmasti tyytyväinen tasapeliin, joten maaliton sellainen ei tässä ottelussa yllättäisi. Lapuille kuitenkin alle 2.5 maalia.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.