Scroll Top

Illan herkkupala Belgia kohtaa Italian

og-default

Maanantain myöhäisottelussa on luvassa todellinen herkkupala kun yksi kisojen suosikeista Belgia kohtaa aina vahvan Italian. Belgialla on kisoihin lähdettäessä todella vahva hyökkäysarsenaali kun taas Italia luottaa vahvaan puolustuspeliin, joten mielenkiintoinen jalkapalloilta on tiedossa.

Belgia

Belgiaa on pidetty monta vuotta hyvänä joukkueena ja maa onkin fifa ranking-listalla kakkosena. Vaikka Belgia onkin laadukas joukkue on nyt tultava tulosta eikä pelkkä hehkutus riitä nyt on tekojen vuoro. Belgialla on todella laadukas joukkue ja jokaiselle pelipaikalle on loistavia yksilöitä. Puolustus aiheuttaa loukkaantumisten takia pieniä ongelmia ja erityisesti oikean laitapuolustajan paikka on kysymysmerkki ennen EM-kisoja. Keskikenttä on Belgialla todella kova ja yksi kisojen parhaista. Keskikentän keskustassa pelaa Manchester Cityssä loistavia otteita esittänyt Kevin De Bruyne ja laidassa häärii Chelsean Eden Hazard. Kärjessä aloittanee Valioliigassa 18 maalia tehnyt Romelu Lukaku. Lukaku voi olla yksi yllättäjä taistelussa EM-kisojen maalipörssin voitosta.

Embed from Getty Images

Italia

Italia lähtee kisoihin ehkä hieman yllättävästä tilanteesta koska joukkuetta ei ole nostettu suosikkien joukkoon. Pitää kuitenkin muistaa, että joukkue oli neljä vuotta sitten finaalissa ja Italia on aina laadukkaalla joukkueella liikenteessä. Italian puolustus on todella kova ja koostuu pääosin Juventuksen pelaajista. Puolustuksen yksi johtohahmoja on kokenut Giorgio Chiellini. Keskikentältä löytyy PSG:n Thiago Motta ja AS Roman maajoukkuejyrä Daniele De Rossi. Hyökkäys on Italian suurin kysymysmerkki. Joukkueelta puuttuu hyvä ja luotettava maalintekijä, joten jännä nähdä kuka aloittaa kärjessä. Yhtenä vaihtoehtona on Southamptonissa ammatikseen pelaava Graziano Pelle tai Torinossa pelaava Ciro Immobile. Kumpikaan edellä mainituista ei tosin ole maajoukkueessa hirveesti vakuuttanut, mutta Pele kuitenkin osui harjoituspelissä Skotlantia vastaan kisojen alla.

Embed from Getty Images

Arvio

EM-kisojen E-lohko on todella kova, joten kumpikaan joukkue ei halua tätä peliä hävitä. Belgia lähtee pienenä suosikkina, mutta Italia on todella kova haaste avausotteluun. Ottelun kuva tulee olemaan Belgian vahva hyökkäyspelaaminen vastaan Italian kova puolustus. Italia pelaa varmasti pitkään nolla nollaa ja yrittää ratkaista ottelun toisella puoliajalla. Ei olisi suurikaan ihme jos ottelu päättyisi tasapeliin. Se on kuitenkin varmaa, että maalijuhlaa ei ole luvassa, joten veikkaajat alle 2,5 maalia lapuille.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.