Scroll Top

Jalkapallo kakkonen lohko A- PEPO aloittaa kautensa

Kakkosen lohko A käynnistyy keskiviikkona kolmen ottelun voimin. Sarjanousija PEPO kohtaa Helsingissä toisen nousijan MPS:n. PEPO lähtee kauteen kohtalaisen hyvällä joukkueella ja lappeenrantalaisilta voi odottaa ihan hyvää menestystä kakkosessa. Joukkuetta valmentaa Mika Heino, joka luotsasi naapuriseura Kultsun viime kaudella kakkosessa lohkonsa toiseksi. PEPO:n runko on pysynyt hyvin kasassa ja joukkuetta vahvistettiin sopivasti viime kauden jälkeen. Naapuriseura Kultsu:sta tuli kokenut divaripelaaja Petteri Rönkkö. Joensuun Jiposta PEPO:on tulivat maalivahti Nathan Stockie ja hyökkääjä Jakeem Johnson sekä puolustaja Antti Åke. Varsinkin maalivahti Stockie on esittänyt hyviä otteita talven ja kevään harjoituspeleissä. Harmittavasti topparin tontille kaavailtu Antti Åke loukkaantui juuri ennen sarjakauden alkua ja on noin 2 kuukautta sivussa.

Harjoituskausi antoi uskoa

PEPO treenasi ja pelasi hyvän harjoituskauden ennen sarjan alkua. Joukkue pelasi 11 ottelua tammi-huhtikuun välisenä aikana, josta se voitti kuusi, pelasi kolme tasan ja hävisi vain kahdesti. Varsinkin tasapeli Veikkausliiga-joukkue FC Lahtea vastaan antoi varmasti uskoa joukkueelle tulevaa kautta varten. PEPO:n puolustuspeli on ollut todella hyvää ja joukkue ei ole päästänyt viimeisessä 8 pelissä yhdessäkään yhtä maalia enempää. Mikäli joukkue pysyy terveenä eikä loukkaantumisia hirveästi tule niin PEPO tappelee kärkipään sijoituksista kakkosen A-lohkossa. Kauden aikana avainroolissa tulee olemaan maalivahti Nathan  Stockie, keskikenttäpelaaja Jerry Särkkä sekä hyökkääjät Petteri Rönkkö ja Jakeem Johnson.

Paikallispelejä luvassa

Tänä vuonna on Etelä-Karjalaiselle jalkapalloyleisölle herkkua luvassa kun kaksi joukkuetta pelaa kakkosessa. Tämä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 1997 kun 2 joukkuetta pelaa samaan aikaan kakkosessa. Joutsenolainen Kultsu pelasi kakkosessa jo viime vuonna ja oli hienosti lohkonsa toinen ja nyt mukaan saatiin myös PEPO. Paikallisottelut tulevat olemaan hienoja tapahtumia ja tuovat varmasti väriä paikalliseen urheilu elämään. Ensimmäinen paikalliskamppailu saadaan jo toukokuun 24 päivä kun PEPO isännöi Kultsua. Toivottavasti yleisö löytää myös paikalle näihin otteluihin ja muutenkin seuraamaan hienoa jalkapalloa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.