Scroll Top

Strandvall palasi Vepsuun

veikkausliiga

Vaasan Palloseura on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen keskikenttäpelaaja Sebastian Strandvallin kanssa.

Vasa IFK:n kasvatti aloitti Veikkausliiga-uransa Valkeakosken Hakassa ja pelasi myös IFK Mariehamnissa, kunnes siirtyi Oka Huttusen tähtihankintana Vaasan Palloseuraan vuonna 2012. Strandvall toimi myös joukkueen kapteenina ja nousi aina maajoukkuerinkiin asti.

Erinomaisesta potkutekniikastaan tunnettu Strandvall siirtyi Vepsusta Itävaltaan Austria Lustenauhun ja sieltä edelleen Iraniin Rah Ahan Crystaliin. Iranissa vaasalaisen sopimus kuitenkin purettiin ennen siirtoikkunan umpeutumista, ja Strandvall palasi kotiin.

Keskikenttäpelaaja ehti jo harjoitella Vepsun kanssa ennen sopimuksen julkistamista, joten kovin puskista paluu ei tullut. Vaasaan tuloon vaikutti varmasti merkittävästi myös hiljattain tullut perheenlisäys.

Omalle kasvatille jättisopimus

Sebastian Strandvallin sopimusjulkistuksen yhteydessä Vaasan Palloseura kertoi kiinnittäneensä oman juniorinsa peräti 4+3 vuotisella sopimuksella. Vuonna 2000 syntynyt Gatambiyen sopimus on siis voimass kauden 2019 loppuun asti, minkä päälle on vielä optio kausille 2020-2022. Lahjakas keskikenttäpelaaja on jo esiintynyt Suomen poikamaajoukkueissa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.