Scroll Top

Mestareiden liigan pudotuspeliparit arvottiin tänään – Liverpool kohtaa Bayern Münchenin ja ManU puolestaan PSG:n

Jalkapallon Mestareiden liigan pudotuspelien otteluparit arvottiin tänään Sveitsin Nyonissa. Mestareiden liigassa on alkulohkojen jälkeen mukana vielä 16 joukkuetta, jotka aloittavat pudotuspelivaiheen helmikuun puolivälissä.

Nyonissa suoritettu arvonta tarjosi monta mielenkiintoista otteluparia jatkoa ajatellen. Yksi mielenkiintoisimmista neljännesvälierä kohtaamisista on espanjalaisen Atletico Madridin ja Italialaisen suurseuran Juventuksen välinen kohtaaminen.

Embed from Getty Images

Useat jalkapallon ystävät odottavat vesikielellä myös Englannin Valioliigaa johtavan Liverpoolin ja Saksan suurseuran ja kestomenestyjän Bayern Munchenin välistä kamppailua.

Tulevien neljännesvälierien kolmantena herkkupalana pitää mainita Jose Mourinhon luotsaaman englantilaisen Manchester Unitedin ja ranskalaisen PSG:n välinen mittelö. United ei ole pärjännyt Mestareiden liigassa kovinkaan kummoisesti 2010 -luvulla ja samaa voidaan sanoa myös pariisilaisista, joka on tosin päässyt käytännössä vuodesta toiseen pudotuspeleihin, mutta joukkueen tie on katkennut viimeistään puolivälieriin vaikka joukkueen materiaali ja nimilista olisivat olleet miten kovia tahansa.

Embed from Getty Images

 

Mestarien liigan neljännesvälierien otteluparit

FC Schalke (Saksa) – Manchester City (Englanti)

Atlético Madrid (Espanja) – Juventus (Italia)

Manchester United (Englanti) – PSG (Ranska)

Tottenham (Englanti) – Borussia Dortmund (Saksa)

Lyon (Ranska) – FC Barcelona (Espanja)

AS Roma (Italia) – FC Porto (Portugali)

Ajax (Hollanti) – Real Madrid (Espanja)

Liverpool (Englanti) – Bayern München (Saksa)

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.