Juventus ja Sevilla voittoon Mestarien Liigassa

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikko-iltana kaksi viimeistä neljännesvälieräparin ensimmäistä osaottelua Porto-Juventus ja Sevilla-Leicester.

Portugalissa kotijoukkue Porto joutui jo ensimmäisellä puoliajalla hankaluuksiin, kun Alex Telles otti kahden minuutin sisään kaksi keltaista korttia saaden sen myötä punaisen ja kotijoukkue joutui ottelun lopun pelaamaan yhden miehen alivoimalla. Juventuksella oli runsaasti paikkoja tehdä maaleja, mutta tauolle mentiin 0-0 tilanteessa. Toisella puoliajalla Juventus sai lopulta tehtyä kaksi maalia, jotka tulivat parin minuutin sisään. Ensin Marko Pjaca teki avausmaalin ja Dani Alves teki loppulukemat o-2, josta Juventuksen on mukava lähteä toiseen osaotteluun.

Illan toisessa ottelussa Sevilla-Leicester kotijoukkue Sevilla hallitsi koko ottelun ajan varsin selkeästi ja näytti karkaavan Pablo Sarabian ja Joaquin Correan maaleilla, mutta Kasper Schmeichelin huipputorjunnoilla ja Jamie Vardyn kavennusmaalilla Leicester onnistui pitämään itsensä hyvin mukana toiseen osaan lähdettäessä Sevillan voitettua 2-1.

Toiset osaottelut pelataan maaliskuussa. Pelipäivät ovat 7-8.3 ja 14-15.3.

Keskiviikon otteluiden tulokset

Porto – Juventus 0-2 (0-0)

27 min  Telles, punainen kortti

72 min  0-1  Pjaca

74 min  0-2  Dani Alves

Sevilla – Leicester 2-1 (1-0)

25 min  1-0  Sarabia

62 min  2-0  Correa

73 min  2-1  Vardy