Real Madrid ja Bayern Munchen puolivälieriin Mestarien Liigassa

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin tiistai-iltana ensimmäiset neljännesvälierien toisia osaotteluita. Illan ottelut olivat Napoli-Real Madrid ja Arsena-Bayern Munchen.

Real Madrid pääsi lähtemään toiseen osaan hyvistä asemista voitettuaan kotona 3-1. Kotijoukkue Napoli pelasi vielä ensimmäisellä puoliajalla hyvin ja huimassa vireessä oleva Dries Mertens teki ottelun avausmaalin, jonka myötä otteluparista tuli vielä jännä. Toisen puoliajan alussa Realin kapteeni Sergio Ramos ratkaisi jatkopaikan kahdella puskumaalilla, joista tosin jälkimmäinen merkattiin lopulta Mertensin omaksi maaliksi. Molemmat tulivat kulmapotkusta. Lopussa Morata teki loppulukemat 3-1 ja Real jatkaa puolivälieriin yhteismaalein 6-2.

Illan toisessa ottelussa Arsenal oli tekemättömässä paikassa hävittyään ensimmäisessä osassa Munchenissä Bayernille 5-1. Vielä ensimmäisen puoliajalla Arsenal pelasi hyvin ja pääsi tauolle johtoasemassa Theo Walcottin maalilla, mutta toisella puoliajalla Bayern tehtaili peräti viisi maalia voittaen myös toisen osaottelun 5-1 ja etenemällä puolivälieriin murskalukemin 10-2.

Huomenna ohjelmassa on ottelut Barcelona-PSG ja Dortmund-Benfica.

Illan otteluiden tulokset

Napoli – Real Madrid  (1-0)

24 min 1-0  Mertens

51 min 1-1  Sergio Ramos

57 min 1-2  Mertens, oma maali

90+1 min 1-3  Morata

Real Madrid jatkoon yhteismaalein 6-2

Arsenal – Bayern Munchen  (1-0)

20 min 1-0  Walcott

53 min  Koscienly, punainen kortti

55 min 1-1  Lewandowski, rp

68 min 1-2  Robben

78 min 1-3  Douglas Costa

80 min 1-4  Vidal

85 min 1-5  Vidal