Scroll Top

Madridilaiset voitokkaat Mestarien Liigassa – Dortmundissa maalirikas ottelu

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona kolme ottelua, kun eilen ohjelmassa ollut Dortmund-Monaco ottelu siirrettiin pommi-iskun takia. Kaksi muuta ottelua olivat Bayern Munchen-Real Madrid ja Atletico Madrid-Leicester.

Puolivälierien odotetuin ja mielenkiintoisin ottelu Bayern Munchen-Real Madrid oli juuri niin vauhdikas ja hyvätasoinen matsi kuin odotettiin. Kotijoukkue Bayern oli ensimmäisellä puoliajalla parempi ja teki avausmaalin kulmapotkusta 25 minuutilla. Maalin teki Arturo Vidal puskullaan. Juuri ennen taukoa Bayern sai vielä, mutta Vidalin laukaus meni selkeästi yli maalin.

Toisen puoliajan alkuun Cristiano Ronaldo teki tärkeän vierasmaalin, jolla tasoitti ottelun. Reilun tunnin kohdalla Bayernin toppari Javi Martinezille tuli punainen kortti toisen keltainen myötä. Sen jälkeen Real hallitsi selkeästi ottelua ja lopulta Ronaldo teki illan toisensa. Muuten Bayernin maalivahti Manuel Neuer piti joukkueen mukana otteluparissa. Real nappasi tärkeän vierasvoiton luvuin 2-1 ja pääsee loistavista asetelmista toiseen osaan.

Embed from Getty Images

 

Eiliseltä tälle päivälle siirretty Dortmund-Monaco oli illan runsasmaalisin ottelu. Vierasjoukkue pääsi ensimmäisellä jaksolla kahden maalin johtoon Mbappen tehtyä avausmaalin ja Benderin omalla maalilla. Toisella puoliajalla kotijoukkue Dortmund pääsi paremmin peliin mukaan ja teki Dembelen ja Kagawan johdolla kaksi maalia, mutta Monaco nappasi 3-2 vierasvoiton Mbappen tehtyä toisen maalinsa.

Embed from Getty Images

 

Illan kolmannessa ottelussa toinen Madridilaisseura Atletico ottelu yllättäjästä Leicesteristä niukan 1-0 voiton. Ottelun ainoan maalin teki Antoine Griezmann. Rankkarin johtanut tilanne oli kyseenalainen, sillä Leicesterin Albrighton rikkoi Griezmannia rangaistusalueen ulkopuolella. Ottelussa ei nähty maalin lisäksi kovin paljon paikkoja ja ensi viikon toiseen osaan lähdetään jännittävästä tilanteesta.

Puolivälierien toiset osaottelut pelataan jo ensi viikolla.

Embed from Getty Images

 

Illan otteluiden tulokset

Bayern Munchen – Real Madrid  1-2  (1-0)

25 min 1-0  Vidal

47 min 1-1  Cristiano Ronaldo

61 min  Javi Martinez, punainen kortti

77 min 1-2  Cristiano Ronaldo

 

Atletico Madrid – Leicester  1-0  (1-0)

28 min 1-0  Griezmann, rp

 

Dortmund – AS Monaco  2-3  (0-2)

19 min 0-1  Mbappe

35 min 0-2  Bender, oma maali

57 min 1-2  Dembele

79 min 1-3  Mbappe

84 min 2-3  Kagawa

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.