Scroll Top

Ei suuria yllätyksiä Mestarien liigan kierroksella

Mestarien liiga on jälleen saatu päätökseen tältä illalta.

Real Madrid kävi hakemassa pisteet Schalken vieraana. Ottelu eteni Realin hienoisessa hallinnassa, mutta molemmilla joukkueilla oli kyllä omat paikkansa. Real aloitti maalinteon 26. minuutin kohdalla, kun Cristiano Ronaldo pääsee puskemaan pallon Schalke-vahti Wellenreutherin yli. Schalkella on omat paikkansa, kun Felix Platte täräyttää pallon poikkipuuhun. Marcelo viimeistelee lukemiksi 0-2 Real Madridille kauniilla laukauksella 16-alueen kulmalta.

Real Madrid oli parempi tänään, mutta paremmalla onnella Schalke olisi voinut venyä jopa tasapeliin tänään. Paljon saa tapahtua, että Schalke menee tästä parista jatkoon.

Schalke – Real Madrid 0-2

 

Basel ja Porto kohtasivat Sveitsissä. Ottelu oli jo alkuun povattu kohtalaisen tasapuoliseksi ja vähämaaliseksi kamppailuksi. Basel syöttää Portolle karvasta kalkkia heti ottelun alkuminuuteilla, kun Derlis Gonzales ottaa pitkän syötön loistavasti haltuun, ja viimeistelee varmasti ohi Porto-maalivahti Fabianon. Tämä oli myös Baselin ainut laukaus ottelussa. Ottelun edetessä Porto ottaa hallinan itselleen, ja lopulta täysin oikeutetusti saa rangaistuslaukauksen, kun Walter Samuel pelaa palloa kädellään rangaistusalueella. Danilo upottaa pallon maalin vasempaan alakulmaan, ja lukemat 1-1 säilyvät ottelun loppuun asti.

Baselin salama-alun jälkeen, Porto otti hallinnan, voitti 15-kertaisesti maalintekoyritykset, ja sai arvokkaan vierasmaalin. Otteluparissa jännitys vielä säilyy, kun Basel vierailee Porton kotona. Baselin on ainakin parannettava reilusti, sillä he tarvitsevat maalin.

Basel – Porto 1-1

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.