Manchester United, Juventus, AS Roma ja Basel varmistivat jatkopaikan Mestarien Liigassa

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Mestarien Liigassa pelattiin tiistaina A-D lohkojen päätöskierroksen otteluita. Viimeisissa peleissä ratkottiin vielä kolme jatkoonmenijää.

A-lohkossa ratkottiin vielä päätöskierroksella molempia jatkopaikkoja. Manchesterissa vierasjoukkue TsSKA Moskova haastoi kotijoukkue Unitedia. TsSKA johti ensimmäisen puoliajan jälkeen Alan Dzagoevin maalilla, mutta toisella puoliajalla Manchester United teki minuutin sisään kaksi maalia, josta vastasivat Romelu Lukaku ja Marcus Rashford. Man United voitti ottelun 2-1 ja eteni kevään pudotuspeleihin voittamalla lohkon.

Lohkon toisessa ottelussa FC Basel voitti Benfican vieraissa 2-0. Sveitsiläisten maalit tekivät Mohamed Elyounoussi ja Dimitri Oberlin. Voiton myötä Basel eteni Man Unitedin kanssa jatkoon A-lohkosta.

C-lohkossa AS Roma otti jatkopaikan kaadettuaan kotona Qarabagin 1-0. Ottelun ainoan maalin teki toisella puoliajalla Diego Perotti. Lohkon toisessa ottelussa viime kierroksella jatkopaikan varmistanut Chelsea ja Atletico Madrid päätyivät tasan 1-1. Näiden tulosten myötä Roma nousi lohkovoittoon ohi Chelsean ja viime vuosina kaksi kertaa finaaliin asti päässyt Atletico jäi pudotuspelien ulkopuolelle ollen kolmas.

B-lohkossa jatkopaikan olivat jo aiemmin varmistaneet PSG ja Bayern Munchen. Kahden jätin toisessa kohtaamisessa Bayern otti kotiyleisön riemuksi 3-1 voiton. Corentin Tolisso vastasi kotijoukkueen kahdesta maalista. Toisessa ottelussa Anderlecht otti niukan 1-0 vierasvoiton Celticistä.

D-lohkossa Juventus otti odotetusti toisen jatkopaikan kaadettuaan vieraissa Olympiakosin 2-0 Juan Cuadradon ja Fernado Bernardeschin maaleilla. Lohkon toisessa ottelussa aiemmin lohkovoiton varmistanut Barcelona otti kotikentällä 2-0 voiton Sporting Lissabonin.

Huomenna pelataan E-H lohkojen päätöspelit.

Illan otteluiden tulokset

Manchester United – TsSKA Moskova  2-1 (0-1)

45 min 0-1  Dzagoev

65 min 1-1  Lukaku

66 min 2-1  Rashford

Benfica – FC Basel  0-2 (0-1)

5 min 0-1  Elyounoussi

65 min 0-2  Oberlin

Celtic – Anderlecht  0-1 (0-0)

62 min 0-1  Simunovic, oma maali

Bayern Munchen – PSG  3-1 (2-0)

8 min 1-0  Lewandowski

37 min 2-0  Tolisso

50 min 2-1  Mbappe

69 min 3-1  Tolisso

AS Roma – Qarabagh  1-0 (0-0)

53 min 1-0  Perotti

Chelsea – Atletico Madrid  1-1 (0-0)

56 min 0-1  Saul Niguez

75 min 1-1  Savic, oma maali

FC Barcelona – Sporting Lissabon  2-0 (0-0)

59 min 1-0  Alcacer

90+1 min 2-0  Mathieu, oma maali

Olympiakos – Juventus  0-2 (0-1)

15 min 0-1  Cuadrado

90 min 0-2  Bernardeschi