Juventus kaatoi kotona Barcelonan – Dortmund-Monaco jouduttiin siirtämään huomiselle

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Jalkapallon Mestarien Liigassa alkoi tiistai-iltana puolivälierät.

Torinossa Juventus sai vieraakseen Barcelonan. Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti Paulo Dybalan tehtyä avausmaalin jo seitsemännellä minuutilla. Dybala teki illan toisensa 22 minuutilla. Vain hetkeä aiemmin Barcelonalla oli loistava paikka tasoittaa, mutta Gianluigi Buffon torjui Andres Iniestan laukauksen.

Toisella puoliajalla kotijoukkue teki vielä yhden maalin. Sen viimeisteli Giorgio Chiellini hienolla puskulla kulmapotkusta. Tämän jälkeen huippupaikat olivat vähissä. Vierasjoukkueen paras paikka toisella puoliskolla tuli Luis Suarezille, mutta hänen vetonsa meni niukasti ohi. Juventus nappasi kotiyleisön riemuksi 3-0 ja on vahvoilla jatkopaikan suhteen. Barcelona tarvitsee viikon päästä kotona lähes samanlaisen ihmenousun kuin viime kierroksella PSG:tä vastaan.

Illan toisena otteluna piti olla Borussia Dortmundin ja AS Monacon kohtaaminen, mutta se jouduttiin siirtämään. Syynä tähän oli se, että Dortmundin joukkuetta kuljettaneen bussin lähellä räjähti pommi. Bussista hajosi yksi ikkuna. Poliisin mukaan bussin läheisyydessä oli tapahtunut kolme räjähdystä.

BBC:n mukaan tilanteessa loukkaantui Dortmundin pelaaja Marc Bartra ja hänet on viety sairaalaan. Joukkue vahvisti, että Bartra joutuu leikkaukseen oikeaan käteen tulleen rannemurtuman ja lasinsirujen takia.

Dortmund-Monaco ottelun uusi alkamisaika on huomenna klo 19.45. Huomenna pelataan sen lisäksi kaksi muuta puolivälierää Bayern Munchen-Real Madrid ja Atletico Madrid-Leicester.

Illan otteluiden tulokset

Juventus – Barcelona  3-0 (2-0)

7 min 1-0  Dybala

22 min 2-0  Dybala

55 min  3-0 Chiellini