Bayern Munchen murskavoittoon Besiktasista – Messi nosti Barcelonan tasoihin Chelsean vieraana

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Mestarien Liigassa pelattiin tiistaina kaksi neljännesvälierien ensimmäistä osaottelua.

Lontoossa kohtasivat kaksi isoa Chelsea ja Barcelona, joka oli ensimmäisen pudotuspelikierroksen mielenkiintoisimmista ottelupareista. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja avausmaalia saatiin odottaa hieman yli tunnin, jolloin kotijoukkueen Willian osui tarkalla vedollaan reilusta 20 metristä kulmapotkun jälkitilanteesta.

Vierasjoukkueen Barcelonan tilanne parissa parani 15 minuuttia ennen loppua, kun Lionel Messi onnistui ensimmäistä kertaa tekemään maalin Chelsea vastaan. Messi oli ehtinyt kohdata Chelsean kahdeksan kertaa ennen kuin osui. Maalin johtanut tilanne lähti kotijoukkueen puolustuksen pahasta epäonnistuneesta syötöstä ja Andres Iniesta tarjoili loistopaikan Messille, josta hän osui totutun varmasti. Ottelu päättyi lopulta näihin 1-1 lukemiin.

Bayern Munchen murskasi Besiktasin kotiyleisön edessä

Illan toinen ottelu pelattiin Munchenissa, jossa Bayern sai vieraaksi syksyn yllättäjän Besiktasin. Turkkilainen vierasjoukkue joutui nopeasti vaikeuksiin, kun Domagoj Vida sai suoran punaisen kortin jo 16 minuutilla kaadettuaan alinpana pelaajana Robert Lewandowskin, joka oli pääsemässä läpiajoon. Kotijoukkue sai helpottavan avausmaalin juuri ennen taukoa Thomas Mullerin osuttuaan lähietäisyydestä.

Toisella puoliajalla Bayernin kone käynnistyi kunnolla ja jyräsivät Besiktasin tehtyään puoliskolla peräti neljä maalia. Maaleista vastasi illan toisen osuman tehnyt Muller, Kingsley Coman ja lopussa kahdesti osunut Robert Lewandowski. Bayern otti murskaavan 5-0 voiton ja käytännössä varmisti jatkopaikkansa.

Huomenna ohjelmassa viimeiset neljännesvälierien ensimmäiset osaottelut.

Illan otteluiden tulokset

Chelsea – Barcelona  1-1 (0-0)

62 min 1-0  Willian

75 min 1-1  Messi

Bayern Munchen – Besiktas  5-0 (1-0)

16 min Vida, Besiktas, Punainen kortti

43 min 1-0  Muller

53 min 2-0  Coman

66 min 3-0  Muller

79 min 4-0  Lewandowski

88 min 5-0  Lewandowski