Shakhtar Donetsk nousi takaa voittoon – De Gea piti Sevillan nollilla

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona kaksi viimeistä neljännesvälierien ensimmäistä osaottelua.

Espanjassa kohtasivat Sevilla ja Manchester United. Kotijoukkue Sevilla oli koko ottelun ajan hallitsevampi osapuoli ja sillä oli myös parempia maalipaikkoja. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Sevilla sai rakennettua tukun huippupaikkoja, Man Unitedin maalivahti David De Gea piti huipputorjunnoillaan vierasjoukkueen pelissä mukana.

Myös toisella puoliajalla Sevilla sai rakennettua vaarallisempia paikkoja, mutta ManUn puolustus kesti loppuun asti. Sen sijaan Man Unitedin paikat jäivät harvoiksi yksittäisiksi. Ottelu päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin ja toiseen osaan jäi jännitystä.

Illan toinen ottelu pelattiin Ukrainassa, jossa kohtasivat Shakhtar Donetsk ja AS Roma. Juuri ennen taukoa vierasjoukkue Roma sai tehtyä arvokkaan vierasmaalin. Siitä vastasi Cengiz Under. Heti toisen puoliajan alussa Shakhtar tuli tasoihin Facundo Ferreyran osuttua. Voittomaalin 2-1 kotijoukkueelle teki Fred upeasti vapaapotkusta.

Neljännesvälierien toisia osaotteluita pelattiin maaliskuussa.

Illan otteluiden tulokset

Sevilla – Manchester United (0-0)

Shakhtar Donetsk – AS Roma (0-1)

41 min 0-1  Cengiz Under

52 min 1-1  Ferreyra

71 min 2-1  Fred