PSG selkeästi Bayernia parempi – Man United ja Basel murskavoittoihin

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona A-D lohkojen toisen kierroksen otteluita.

Illan mielenkiintoisin matsi käytiin Pariisissa, jossa PSG:n vieraaksi saapui Bayern Munchen. Kotijoukkue Paris Saint-Germain oli koko ottelun ajan hallitsevampi osapuoli ja pääsi jo toisella minuutilla 1-0 johtoon Dani Alvesin osuttua Neymarin syötöstä. Neymarin lisäksi myös kaksi muuta joukkueen superkovan hyökkäyskolmikon kaksi pelaajaa Edinson Cavani ja Kylian Mbappe pääsivät osakseen Bayernin kaadossa. Mbappe alusti sekä Cavanin että Neymarin maalit. PSG otti Bayernista lopulta 3-0 voiton.

Yksi kilpailun voittajasuosikkeihin laskettu Manchester United pelasi Venäjällä TsSKA Moskovaa vastaan erittäin hyvän ja vakuuttavan vierasmatsin. United johti jo ensimmäisen puoliajan jälkeen 3-0 Romelu Lukakun kahdella ja Anthony Martialin yhdellä maalilla. Man United otti lopulta 4-1 voiton molempien joukkueiden tehtyä toisella puoliskolla yhden maalin.

Illan suurinumeroisin tulos nähtiin Sveitsissä, jossa maan ykkösseura FC Basel otti 5-0 murskavoiton Benficasta. Baselin ainoa kahden maalin tekijä oli Dimitri Oberlin. Joukkueen hommaa helpotti Benfican Andre Almeidan punainen kortti.

Madrissa käytiin erittäin tasainen taisto Atleticon ja Chelsean kesken. Pitkään näytti siltä, että ottelu päättyisi 1-1 tasan Antoine Griezmannin (Atletico) ja Alvaro Moratan (Chelsea) maaleilla, mutta lisäajan viimeisillä sekunneilla vierasjoukkueen Michy Batshuayi tykitti tärkeän 2-1 voittomaalin Chelsealle.

Illan muissa otteluissa Celtic otti tärkeän 3-0 vierasvoiton Anderlechtista, AS Roma haki Azerbaidzanista 2-1 voiton Qarabagin vieraana, Juventus joutui tosissaan taistelemaan kotona Olympiakosia vastaan vieden lopulta 2-0 ja Barcelona nappasi 1-0 voiton vieraissa Sporting Lissabonista.

Seuraavan kierroksen ottelut pelataan lokakuussa.

Illan otteluiden tulokset

A-lohko

TsSKA Moskova – Manchester United  1-4 (0-3)

4 min 0-1  Lukaku

19 min 0-2  Martial, rp

27 min 0-3  Lukaku

57 min 0-4 Mkhitaryan

90 min 1-4  Konstantin

FC Basel – Benfica  5-0 (2-0)

2 min 1-0  Lang

20 min 2-0  Oberlin

60 min 3-0  Van Wolfswinkel, rp

63 min Almeida (Ben), punainen kortti

69 min 4-0  Oberlin

77 min 5-0  Riveros

B-lohko

PSG – Bayern Munchen  3-0 (2-0)

2 min 1-0  Dani Alves

31 min 2-0  Cavani

63 min 3-0  Neymar

Anderlecht – Celtic  0-3 (0-1)

38 min 0-1  Griffiths

50 min 0-2  Roberts

90+3 min 0-3  Sinclair

C-lohko

Qarabag – AS Roma  1-2 (1-2)

7 min 0-1  Manolos

15 min 0-2  Dzeko

29 min 1-2  Henrique

Atletico Madrid – Chelsea  1-2 (1-0)

40 min 1-0  Griezmann, rp

60 min 1-1  Morata

90+4 min 1-2  Batshuayi

D-lohko

Juventus – Olympiakos  2-0 (0-0)

69 min 1-0  Higuain

80 min 2-0  Mandzukic

Sporting Lissabon – Barcelona  0-1 (0-0)

49 min 0-1  Coates, oma maali