Leicester ja Juventus puolivälieriin Mestarien Liigassa

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Mestarien Liigassa pelattiin tiistaina Leicester-Sevilla ja Juventus-Porto neljännesvälierien toiset osaottelut.

Leicesterissä kotijoukkue lähti toiseen osaan takaa-ajoasemista hävittyään vieraissa Sevillalle 2-1. Leicester oli tässä välissä ehtinyt vaihtaman valmentajaa. Claudio Ranierin tilalla joukkuetta valmentaa loppukauden Craig Shakespeare. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin yksi maali, kun Riayd Mahrezin antamasta vapaapotkusta pallon maaliin laittoi takatolpalta kapteeni Wes Morgan.

Toisen puoliajan alussa Leicester tuplasi johtonsa Marc Albrightonin maalilla. Vartti ennen loppua Sevillan Samir Nasri sai punaisen kortin otettuaan toisen keltaisen. Nasri otti yhteen Leicester-hyökkääjän Jamie Vardyn kanssa, jonka seuraksena he puskivat päänsä yhteen. Myös Vardy sai keltaisen kortin tilanteesta.

Sevilla sai hetkeä myöhemmin vielä parhaan mahdollisuuden nousta, kun Kasper Schmeichel kaatoi Vitolon maalipaikassa, jonka seurauksena vierasjoukkue sai rangaistuspotkun. Kotijoukkueen tanskalaisvahti Schmeichel nousi sankariksi torjuttuaan Steven N’Zonzin vedon. Leicester voitti lopulta 2-0 ja eteni yllättäen puolivälieriin yhteismaalein 3-2.

Illan toisessa ottelussa Juventus kohtasi kotona Porton. Torinolaiset pääsivät toiseen osaan hyvistä asemista voitettuaan ensimmäisen osan 2-0. Ottelupari ratkesi lopullisesti ensimmäisen puoliajan lopulla Juventuksen saatua rangaistuspotkun, kun Maxi Pereira torjui Gonzalo Higuainin vedon kädellä. Pereira sai tilanteesta suoran punaisen ja Paulo Dybala laukoi pallon tarkasti alakulmaan. Toinen puoliaika oli enemmän pelailun makua eikä tapahtunut kovinkaa paljon. Juventus voitti 1-0 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 3-0.

Huomenna ratkeaa viimeiset puolivälieräjoukkueet, kun AS Monaco kohtaa Manchester Cityn ja Atletico Madrid Leverkusenin.

Illan otteluiden tulokset

Leicester – Sevilla 2-0 (1-0)

27 min 1-0  Morgan

54 min 2-0  Albrighton

74 min Nasri, punainen kortti

Leicester jatkoon yhteismaalein 3-2

Juventus – Porto 1-0 (1-0)

40 min Maxi Pereira, punainen kortti

42 min 1-0  Dybala, rp

Juventus jatkoon yhteismaalein 3-0