Dortmund ja Real Madrid tasapeliin huippumatsissa – Valioliigaseurat voittoihin

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin illalla E-H lohkojen 2.kierroksen otteluita. Ennakkoon odotetuin matsi oli Borussia Dortmundin ja Real Madridin kohtaaminen.

Dortmund ja Real Madrid tasapeliin maalirikkaassa ottelussa

Saksassa nähtiin huippumatsi Dortmundin ja Real Madridin kesken. Ottelussa oli alusta alkaen vauhtia ja molemmilla tuli paljon hyviä maalipaikkoja. Maaleja tehtiin vuorotellen. Cristiano Ronaldo aloitti 17 minuutin kohdalla Balen alustuksella, mutta juuri ennen taukoa Dortmund tuli tasoihin vapaapotkun jälkitilanteesta, josta maalin teki Aubameyang. Toisella puoliajalla kun ottelua oli jäljellä n. 20 minuuttia niin Varane pääsi maalin edestä viemään Madridilaiset johtoon, mutta vain kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Saksalaisseura tuli tasoihin vaihdosta kentälle tulleen Schurrlen maalilla.

Kööpenhamina ja Juventus murskavoittoihin, Englantilaisseurat voittoihin

Illan muista otteluissa murskavoittoon ylsivät FC Kööpenhamina ja Juventus, jotka molemmat voittivat ottelunsa 4-0. Kööpenhamina voitti kotona Club Bruggen ja Juventus Dinamo Zagrebin vieraana. Valioliigaseuroista tänään pelasivat Tottenham ja Leicester, joka pelasi seurahistoriansa ensimmäisen kotiottelun Mestarien Liigassa. Molemmat voittivat 1-0. Spurs voitti TsSKA Moskovan vieraissa ja Leicester voitti Porton.

Huomenna pelataan A-D lohkojen toisen kierroksen ottelut. Keskiviikon otteluista ennakkoon mielenkiintoisin on Atletico Madridin ja Bayern Munchenin kohtaaminen.

Illan otteluiden lopputulokset

Lohko E

TsSKA Moskova-Tottenham 0-1 (0-0)

71 min 0-1 Son

Roman Eremenko pelasi TsSKA Moskovassa koko ottelun

AS Monaco-Leverkusen 1-1 (0-0)

73 min 0-1 Hernandez

90+4 min 1-1 Glik

Dortmund-Real Madrid 2-2 (1-1)

17 min 0-1 Cristiano Ronaldo

43 min 1-1 Aubameyang

68 min 1-2 Varane

87 min 2-2 Schurrle

Sporting Lissabon-Legia Varsova 2-0 (2-0)

28 min 1-0 Ruiz

37 min 2-0 Dost

FC Kööpenhamina-Club Brugge 4-0 (0-0)

54 min 1-0 Denswil, oma maali

64 min 2-0 Delaney

69 min 3-0 Santander

92 min 4-0 Jörgensen

Leicester-Porto 1-0 (1-0)

25 min 1-0 Slimani

Dinamo Zagreb-Juventus 0-4 (0-2)

24 min 0-1 Pjanic

31 min 0-2 Higuain

57 min 0-3 Dybala

85 min 0-4 Dani Alves

Sevilla-Lyon 1-0 (0-0)

53 min 1-0 Ben Yedder