Scroll Top

Veikkausliigan kierrosennakko

Veikkausliiga palaa torstaina maaottelutauolta täydellä kuuden ottelun kierroksella. Kierroksella on monta mielenkiintoista ottelua muun muassa pääkaupunkiseudun derby HIFK:n ja PK-35 Vantaan välillä. Nousijajoukkue PS Kemi lähtee Seinäjoelle haastamaan viime kauden mestaria SJK:ta.

Pääkaupunnkiseudun derby osa 2

HIFK ja PK-35 kohtaavat todella tärkeässä ottelussa. Molemmat joukkueet ovat ajautuneet sarjan pohjalle ja pisteet tulisivat tarpeeseen. Kauden ensimmäinen kohtaaminen tarjosi tunnelmaa ja draamaa. Onko samaa luvassa sen näyttää torstaina ottelua.

Muuttuuko Interin pelillinen ilme?

Lahdessa kohtaavat kotijoukkue FC Lahti ja Turun Inter. Lahti on pelannut varsin hyvin kotikentällään kun taas Inter on viime ajat kontannu niin kotona kuin vieraissa. Nouseeko Jasse Tuominen Lahden ratkaisijaksi vai pimentääkö Inter puolustus miehen selviää illan ottelussa.

HJK matkustaa VPS vieraaksi

Sarjakärki HJK kohtaa vieraissa Vaasan Palloseuran. HJK ei ole hävinnyt kuuteen viime otteluun ja joukkue lähtee hakemaan voittoa myös Vaasasta. VPS:n otteet ovat ailahdelleet ja maalinteko on tuottanut erityisesti tuskaa. Nähdäänkö Sebastian Strandvallin debyytti VPS paidassa?.

Embed from Getty Images

Ilves vieraaksi saapuu vahva vireinen KuPS

Tammelassa kohtaavat vahvasti kautensa aloittanut Ilves ja  hurjassa vireessä oleva KuPS. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Ilveksen 1-0 voittoon. Onko Emile Paul Tendeng jälleen Ilveksen avain voittoon vai nouseeko KuPS:n nigerialaiset päärooliin.

Katkeaako RoPSin tappioputki?.

RoPS saa vieraita saarelta kun IFK Mariehamn saapuu Rovaniemelle. Kotijoukkue RoPS on kolmen ottelun tappioputkessa ja edellinen voitto on huhtikuulta. IFK Mariehamn on pelannut vahvan alkukauden, mutta edelliset kolme ottelua ovat  tuottaneet vain yhden tasapelin. Kunpa ottaa henkisesti tärkeän voiton ja jaetaanko pisteet sopuisasti.

SJK kohtaa yllättäjä PS Kemin

SJK aloitti kautensa surkeasti, mutta viime aikoina on näkynyt jo valoa tunnelin päässä. Neljästä edellisestä pelistä SJK on voittanut kolme. Vierailija PS Kemi on pelannut loistavan alkukauden ja joukkue on sarjassa kolmantena. Billy Ions on ollut hurjassa vireessä ja tehnyt paljon tärkeitä maaleja. Jatkuuko Kemin hurja vire vai pistääkö hallitseva mestari SJK nousijajoukkueen ruotuun.

Seuraa illan kierroksella

Emile Paul Tendeng on ollut yksi alkukauden tähdistä. Tendeng on suurin syy siihen, että Ilves on sarjassa viidentenä. Mies  on ollut lähes kaikissa Ilveksen maaleissa mukana.

Jatkuuko KuPS.n hurja nollaputki. Joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana 585 minuuttia. Jatkuuko Marko Rajamäen luotsaaman joukkueen tiivis puolustuspeli myös Tammelassa.

Tekeekö Billy Ions jälleen maalin. Ions on tehnyt neljässä viime pelissä maalin ja tuonut niillä joukkueelle seitsemän pistettä. Osuuko Ions jälleen kun vastaan asettuu viime kauden mestari SJK.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.