Scroll Top

PSG kohtaa Liverpoolin – Lue ennakko, mukana mielettömät kertoimet!

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Jalkapallon Mestareiden liigassa pelataan huomenna keskiviikkona todellinene huippuottelu, kun C -lohkossa kohtaavat Ranskan -liigan kestomenestyjä Paris Saint-Germain FC eli PSG kohtaa kotonaan englantilaisseura Liverpoolin. Ottelussa on isot panokset, koska kaikilla lohkon joukkueilla on vielä mahdollisuudet pudotuspeleihin, joten tappio keskiviikon ottelusta tietäisi suuria vaikeuksia lohkon päätöskierrokselle. Erityisesti Liverpoolille tappio olisi paha isku, koska joukkue kohtaa päätöspelissä italialaisen Napolin. Toki tällä hetkellä Liverpool johtaa lohkoa, joten kaikki on joukkueen omissa käsissä.

Ennakkoasetelmat otteluun

PSG

PSG on pelannut todella loistavasti viime kuukaudet ja sillä on alla ennen keskiviikon kamppailua peräti 12 peräkkäisen ottelun tappioton putki. Joukkueen edellinen häviö tuli nimenomaan Liverpoolia vastaan syyskuussa, joten PSG lähtee otteluun varmasti revanssihenki mielessään. Joukkue on ollut Ranskan liigassa todella ylivoimainen ja vaikka kautta ei ole pelattu edes puolia on se lähes varmistanut mestaruuden itselleen sillä ero takanatuleviin on jo 15 pistettä. Toki joukkue voi ain sulaa loppukaudesta ja menettää  johtonsa, mutta siihen on vaikea tuolla ryhmällä uskoa. PSG:n ylivoima omassa liigassa heijastuu sitten europeleihin, koska kovia matseja tulee aivan liian harvoin ja tämä on näkynyt useana kautena varsinkin pudotuspelivaiheessa, jossa joukkue on usein tippunut puolivälierissä.

Embed from Getty Images

Joukkueen hyökkäysmateriaali on todella kova, joka onkin näkynyt alkulohkossa, sillä joukkue on tehnyt lohkossa selvästi eniten maaleja yhteensä 11. Neymar on paukuttanut maaleista kolme, Kylian Mbappe kaksi ja Angel Di Maria myös kaksi. Puolustus onkin sitten joukkueen akilleenkantapää, sillä PSG on päästänyt alkulohkon neljässä ottelussa yhteensä seitsemän maalia eikä puolustus ole pitänyt yhdessäkään ottelussa vielä maalia puhtaana. Mikäli joukkue haluaa lohkosta jatkoon ja pärjätä kevään ratkaisupeleissä niin puolustuspelaamisen pitää parantua vähintään pykälän mielellään kaksi, koska 1,75 maalia omiin ottelua kohden on aivan liikaa varsinkin, kun ruvetaan tosissaan pelaamaan isoista asioista kevään korvalla mikäli joukkue alkulohkosta selviää jatkoon, koska siinäkin riittää joukkueelle ihan riittävästi haastetta

Embed from Getty Images

Lisäksi valmennukselle tuo lisäjännitystä Neymarin ja Mbappen pelikunto sillä molemmat herrat loukkantuivat maajoukkuepeleissä eivätkä pelanneet v-lopun sarjapelissä Toulousea vastaan. Toki joukkueen materiaali on ilman näitäkin tähtiä todella kova, mutta kyllä herrojen poissaolo jättäisi ison aukon joukkueen hyökkäyspelaamiseen. Oma veikkaus on, että PSG pelaa aikaa sekä mediapeliä Liverpoolia vastaan ja herrat nähtäneen kentällä tai ainakin tulevan vaihtopenkiltä kamppailuun mukaan. Ottelun panokset ovat kuitenkin niin isot, että joukkueen lääkärit tekevät kaikkensa parsiakseen tähtensä kasaan, jotta he pääsisivät kentälle huomiseen huipputärkeään koitokseen. Lisäksi jos loukkaantumiset olisivat olleet pahempia sekä pidempiä esimerkiksi vaikka 4-6 viikkoa olisi pelaajien poissaolosta tiedotettu jo viime viikolla  tai viimeistään tämän viikon alussa.

Liverpool

Jurgen Kloppin valmentamalla Liverpoolilla oli viime Mestareiden liigan kierroksella mahdollisuus käytännössä jo varmistella jatkopaikkaa itselleen ja kaikki näyttikin todella hyvältä ennakkoon, mutta joukkue hävisi kaikkien suureksi yllätykseksi serbiassa lonkojumbo Crvena zvezda vastaan 2-0 ja nyt lohkossa on kaikki auki ja jokaisella joukkueella on mahdollisuudet jatkoon, joten tämän viikon kierroksella on todella isot panokset lohkon molemmissa otteluissa.

Liverpoolin taival tämän kauden Mestareiden liigan alkulohkossa on ollut erikoinen. Joukkue     on pelannut kotona kuin unelma, mutta vieraissa peli on yskinyt pahasti eikä pisteitä ole tullut. Liverpool on voittanut molemmat alkulohkon kotiottelunsa ja tehnyt niissä yhteensä seitsemän maalia, mutta vieraissa joukkue ei ole tehnyt vielä maaliakaan ja maaliero kahdesta vieraspelistä on karu 0-5. Pariisissa joukkueen on lähes pakko ottaa vähintään kauden ensimmäinen vieraspiste Mestareiden liigassa, jotta jatko haaveet ovat omissa käsissä. Toki tappio ei olisi katastrofi, mutta aiheuttaisi joukkueelle valtavat paineet lohkon päätöspeliin Napolia vastaan vaikka se pelataan Liverpoolin kotikentällä.Anflieldilla.

Embed from Getty Images

Liverpool on esiintynyt viime ajat vahvasti ja se on Valioliigassa toisena eikä ole kärsinyt kauden aikana yhtään tappiota sarjapeleissä. Viimeisen kahden kuukauden aikana joukkue on pelannut kymmenen ottelua, joista saldona on viisi voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Tappiot ovat tulleet nimenomaan Mestareiden liigassa Crvenaa ja Napolia vastaan.

Liverpoolin joukkueessa pysyy hyvin tasapainossa hyökkäys sekä puolustuspelaaminen ja se on eittämättä joukkueen suurin vahvuus.. Joukkue tekee otteluissa kiitettävästi maaleja, mutta ei puolustuksen kustannuksella. Tästä kertoo hyvin se, että viimeisen kymmenen ottelun aikana joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana viidessä ottelussa ja vain yhdessä kamppailussa se on päästänyt enemmän kuin yhden maalin, joten joukkue voi lähteä Pariisissa pelattavaan vieraspeliin hyvillä mielin vaikka vieraspelit eivät ole kulkeneet joukkueen toivomalla tavalla ainakaan vielä alkulohko vaiheessa.

Embed from Getty Images

Liverpool on tehnyt seitsemän maalia neljässä tämän kauden Mestareiden liigan pelissä. Se on lohkossa toiseksi eniten vain keskiviikkoinen vastustaja PSG on tehnyt enemmän (11). Reilu puolet noista noista maalista on tehnyt keskikenttäpelaaja Roberto Firmino sekä viime kaudella hurjaa jälkeä tehnyt Mohamed Salah. Kumpikin on tehnyt alkulohkon otteluissa kaksi maalia mieheen. Viime kaudella Valioliigassa käsittämättömät 32 maalia tehnyt Salah on ollut viime aikoina kovassa vireessä ja hän on tällä hetkellä kolmen ottelun maaliputkessa ja viimeiseen yhdeksään peliin on syntynyt kahdeksan maalia, joten PSG:n heikohko puolustus saa olla todella varuillaan Salahin kanssa

Embed from Getty Images

Lohkon tilanne ennen keskiviikon kierrosta

Lohko C

1. Liverpool           6 pistettä maaliero 7:5

 2. Napoli                6 pistettä maaliero 4:3

 3. PSG                      5 pistettä maaliero 11-7

 4. Crvena zvezda  4 pistettä maaliero 3:10

 

Geemedia ja 888sport laativat yhteistyössä tarjouksen, KOROTETUT KERTOIMET! Tällä kertaa otteluna on Mestarien liigasta tiukkaakin tiukempi taisto, PSG-Liverpool keskiviikkona 28.11.2018 kello 22.00.

Alla näet ottelun kertoimet ja säännöt ja kyllä, kaikki lukemasi on totta! Ei muuta kuin KLIKKAA KUVAA JA VALITSE KOHDE! Huomaa, että rekisteröityessäsi ja lyödessäsi vetoa näet NORMAALIT kertoimet, mutta mahdollinen voittosi maksetaan BOOSTATUILLA KERTOIMILLA! 

1) Rekisteröidy käyttäjäksi klikkaamalla kuvaa! 

2) Talleta ja veikkaa jompaakumpaa joukkuetta voittajaksi ennen kuin ottelu alkaa! 

3) Mikäli voitat, saat voittosi korotetun kertoimen kera tilillesi! Et näe korotettua kerrointa lyödessäsi vetoa, näet sen vain tililläsi bonusosiossa voitettuasi! 

KLIKKAA KUVAA JA OSALLISTU

 

 

EHDOT JA SÄÄNNÖT 

– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät Suomesta ja kyseisen linkin kautta. Nykyiset 888sport-asiakkaat eivät ole oikeutettuja tähän kampanjaan.
– Tarjousaika on voimassa 28.11.2018 kello 22:00 asti. Kaikki vedot, jotka tehdään PSG:n ja Liverpoolin välisen ottelun alkamisen jälkeen, maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.

PARANNETUT KERTOIMET

– Maksimipanos parannetuille kertoimille on 5€. Kaikki tämän yli menevät summat maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.
– Vain ensimmäinen veto, joka on suoritettu rekisteröinnin jälkeen, koskee tätä tarjousta.
– Vain sinkku-vedot kelpaavat: yhdistelmiä, ilmaisia vetoja ja live-vetoja ei lasketa kampanjaan. Väärinkäsitysten välttämiseksi: Live-panos katsotaan sijoitetuksi heti tapahtuman alkamisen jälkeen.
– Virheellisiä vedonlyöntejä ja Cash-Out -vetoja ei lasketa tähän tarjoukseen.
– Parannetut kertoimet voivat muuttua.
– Lisävoitot hyvitetään ilmaisten vetokuponkien muodossa.
– Ilmaisvetokupongit hyvitetään oikeutetuille tileille 29.11.2018 (pyydämme ymmärrystä, mikäli odottamattomista syistä viivästystä tulee jopa 72 tuntia).
– Ilmaisvetokupongit on rajoitettu 20 € / seteli. Jos esimerkiksi asiakas voittaa 63€ arvoisesti ilmaisia vetoja, heitä hyvitetään seuraavasti: 3x 20€ ja 1x 3€.
– Ilmaisvetokupongit päättyvät seitsemän päivän jälkeen.
– Vapaita panosvetoja ei hyvitetä.
– Vapaita bonuksia ei voi lunastaa kaksisuuntaisilla panoksilla tai yhdistelmillä.
– Ilmaisvetokupongit on käytettävä kokonaan. Niitä ei voida käyttää asettamalla useita pienempiä vetoja.
– Vapaita bonuksia ei voi yhdistää oikean rahan vetoihin.
– Jäsenen panosrajoitukset koskevat myös ilmaisia panoksia.

Ei muuta kuin pelaamaan, TÄÄLTÄ!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.