Valioliiga – Zlatan tuli, näytti ja voitti

Gamblers valioliiga

Manchester United aloitti kautensa voitolla, kun se kaatoi Bournemouthin vieraskentällä 3-1 lukemin. Mikä tärkeintä joukkueen ykköstähdet saivat onnistumisia heti kauden avauksessa. Avaus puoliaika oli tasaista pelaamista , mutta Juan Mata vei aivan  puoliajan lopussa Manun tärkeään 1-0 taukojohtoon.

Toisella puoliajalla joukkueen isot tähdet alkoivat astua esiin. Vajaa tunti oli pelattu, kun Wayne Rooney vei Unitedin 2-0 johtoon puskemalla pallon maalin Anthony Martialin tarjoilemasta syötöstä. Viisi minuuttia myöhemmin astui esiin kesällä hankittu supertähti Zlatan Ibrahimovic. Mies laukoi komean kaukolaukauksen maata pitkin, joka upposi vastustamattomasti Bournemouth maalin vasempaan alakulmaan ja näin Jose Mourinhon miehistö siirtyi jo 3-0 johtoon. Kotijoukkueen Adam Smithin kavennusmaali reilut parikymmentä minuuttia ennen loppua oli vain kosmetiikkaa ja Manu nappasi upean 3-1 vierasvoiton sarja-avauksestaan. Huomioitavaa on myös se, että yli 100 miljoonan euron  megahankinta Paul Pogba ei pelannut ottelussa.

Sunnuntaisen onnistumisen myötä Zlatan on tehnyt maalin debyytissään niin Valioliigassa, Italian Serie A.ssa, Espanjan La Ligassa, Ranskan Ligue 1:ssä ja Mestarien liigassa.