Scroll Top

Valioliiga ennakko – Jatkuuko Manchester Unitedin voittoputki

Gamblers valioliiga

Jalkapallon Valioliigassa pelataan maanantaina kuuden ottelun kierros. Kärkijoukkueista tulessa ovat molemmat Manchesterin joukkueet sekä Liverpool.  Erityisesti Liverpool pystyy lyömään voitolla painetta Chelsealla, joka kohtaa tiistain huippuottelussa Tottenhamin.

Jatkuuko Manchester Unitedin voittoputki ??

Maanantaipäivän aloittaa Middlesbroughin ja Leicesterin kohtaaminen. Kotijoukkue Boro oli lauantaina jättiyllätyksessä kiinni, mutta joutui kuitenkin taipumaan Manchester Unitedin vieraana lukemin kaksi-yksi. Ottelu on molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä taistelussa putoamista vastaan.

Manchester Cityllä ja Liverpoolilla on ennakkoon helpon tuntuiset ottelut luvassa. City kohtaa kotonaan Burnleyn ja Liverpool puolestaan kohtaa todella heikosti esiintyneen Sunderlandin. Mikäli Liverpool nappaa voiton ja kolme pistettä pystyy se lyömään painetta sarjakärki Chelsealle, joka pelaa oman ottelunsa huomenna.

Maanantain päättää West Hamin ja Manchester Unitedin kohtaaminen. Jose Mourinhon luotsaama United on pelannut todella vahvasti viime viikkoina ja joukkue lähtee maanantain kamppailuun viiden ottelun voittoputkessa ja edellinen tappio on lokakuun lopulta. Tosin lauantaina joukkue oli vaikeuksissa sarjanousija Middlesbroughia vastaan, mutta pystyi kuitenkin ottamaan voiton kahdella viime hetken maalilla. West Hamin kausi puolestaan on ollut todella vaikea ja joukkue on sarjassa sijalla kaksitoista. Viime otteluissa joukkue on kuitenkin esittänyt hyviä otteita ja ottanut neljästä viime ottelustaan kolme voittoa. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran marraskuun lopulla ja tuolloin West Ham pystyi venymään yksi-yksi tasapeliin Manun vieraana, joten punapaidoilla ei ole ollenkaan helppo peli luvassa.

Embed from Getty Images

Päivän nosto Andre Gray Burnley

Englantilaishyökkääjä Andre Gray on ollut viime otteluissa hurjalla pelipäällä tehden kahdessa viime ottelussa neljä maalia. Lauantaina mies laukoi hattutempun Sunderlandin verkkoon ja auttoi näin ollen joukkuettaan putoamistaistelussa. Jatkuuko Grayn maaliputki myös maanantaina, kun vastassa on kivenkova Manchester City.

Embed from Getty Images

Maanantaipäivän otteluohjelma

klo 14.30 Middlesbrough vs Leicester

klo 17.00 Everton vs Southampton

klo 17.00 Manchester City vs Burnley

klo 17.00 Sunderland vs Liverpool

klo 17.00 West Bromwich vs Hull

klo 19.15 West Ham vs Manchester United

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.