Scroll Top

Jalkapallo – HJK kohtaa tänään kotonaan Belgradin Punaisen tähden, lue ottelun ennakko

HJK kohtaa tänään kotonaan Mestareiden liigan toisen karsintakierroksen ottelussa Belgradin Punaisen tähden. Klubi lähtee otteluun hankalasta tilanteesta, sillä joukkue hävisi otteluparin avauskohtaamisen viime viikolla Belgradissa maalein 2-0.

Ennakkoasetelmat illan otteluun

HJK

HJK lähtee tämän iltaiseen otteluun tukalasta tilanteesta, sillä jatkopaikkaan vaaditaan runsasmaalinen kotivoitto, jonka lisäksi vastustaja olisi pidettävä mielellään maaleitta. Klubilla on tällä hetkellä pienoinen otteluruuhka päällä, sillä tämän iltainen kamppailu joukkueelle on jo viides ottelu 15 päivään. Edellisen kerran HJK oli tulessa lauantaina, kun se joutui tyytymään 1-1 tasapeliin sarjan häntäpäähän juuttuneen VPS:n kanssa.

Embed from Getty Images

HJK joutuu lähtemään tänään huomattavasti rohkeammin liikkeelle kuin viikko sitten Belgradissa, mutta mihinkään yltiöpäiseen hyökkäämiseen joukkue tuskin heti ottelun alussa lähtee. Päävalmentaja Toni Koskela korosti haastattelussa, että kaikkia paukkuja ei voi laittaa hyökkäykseen vaan joukkueella pitää olla myös malttia. 

–  Meidän pitää nyt olla aavistuksen enemmän hyökkäävämpiä kuin vieraspelissä. Pitää löytää hetkiä, jolloin pääsemme prässäämään vähän ylempää. Pitää olla järkeviä – jos satsaamme pelkkään hyökkäykseen, niin vastustaja rokottaa varmasti vastahyökkäyksistä, Koskela pohti.

Koskela myös korosti, että vähäisistä paikoista huolimatta, joukkueella oli vieraspelissä muutamia hyviä aihioita hyökkäyspäässä, joista on hyvä rakentaa tämän päivän ottelua silmällä pitäen. Koskela myös sanoi, että pelitapaan ja kokoonpanoon ei ole tulossa isoja muutoksia.

Embed from Getty Images

 

Crvena Zvezda

Crvena Zvezda eli Belgradin Punainen tähti oli avauskohtaamisessa valovuoden edellä HJK:ta, joten 2-0 voitto oli vähintäänkin ansaittu. Se lähtee myös tämänpäiväiseen otteluun suosikkina ja vieraspelistä huolimatta joukkue tuskin tulee pelkästään puolustamaan.

Joukkueessa myös ilmapiiri ja itseluottamus on tällä hetkellä kunnossa, sillä se on hävinnyt yhdeksästä edellisestä ottelusta vain yhden ja sekin oli harjoitusottelu Pietarin Zenitiä vastaan. Myös Punainen Tähti pelasi edellisen ottelunsa viime lauantaina, kun se voitti Serbian liigan ottelussa Radnicki Nis:n maalein 2-0.

Embed from Getty Images

Pelaajista esiin pitää nostaa tutut nimet, jotka olivat esillä myös avausottelussa. Hyökkääjä Milan Pavkov on tällä hetkellä hyvässä vireessä, sillä mies osui sekä HJK-, että viikonlopun sarjaottelussa Racnickia vastaan. Klubia vastaan mies tuli vaihdosta kentälle, joten mielenkiintoista on nähdä, kumpi aloittaa avauksessa, Pavkov vai ghanalainen Richmond Boakye, joka onnistui myös maalinteossa HJK:ta vastaan.

Keskikentällä joukkueen peliä pyörittää tuttu kaksikko Marko MarinMirko Ivanic, jotka saivat tehtyä tuhoa jo ensimmäisessä ottelussa. Ivanic syötti ottelun avausmaalin ja Marin puolestaan lisäajalla syntyneen 2-0 maalin.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.