Scroll Top

Tampereen Liiga-ottelulle kyseenalainen päätös

Tampereen Ilves johti Jyväskylän JYPiä vastaan käydyssä ottelussa vielä ajassa 59:25 2-1, kun Mikko Luoma lähetti kiekon kohti maalia. Kiekko otti kimmokkeen yläilmoihin Joonas Korpisalon kilvestä. Kiekko osui Korpisalon selkään ja maalivahti liimasi kroppansa kiinni maalitolppaan. Maalin takana seissyt tuomari Jussi Leppänen ei näyttänyt tilanteesta maalia, vaan kyseistä tilannetta lähdettiin tarkistamaan videolta. Vain noin minuutin tarkastelun jälkeen kiekkoa näytettiin keskelle ja peli oli tasan. TV-kuvasta kyseisestä tilanteesta ei voinut sanoa yhtään mitään.

Tiedotustilaisuudessa Ilveksen valmentaja Tuomas Tuokkola voimasanoja käyttäen tiedusteli otteluvalvojalta, että miten maali on voitu hyväksyä, johon otteluvalvoja Mikko Suban vastasi kyseessä olleen selkeä maali, joka näkyi kattokamerasta. Hän myös pyysi Tuokkolaa lähtemään tarkastamaan kyseistä videota. Kyseisestä kommentista Jatkoajan Lauri Lehtinen jo kerkesi kehumaan otteluvalvojan oppikirjamaisesta käytöksestä, josta kaikkien pitäisi ottaa oppia. Jyp voitti ottelun 2-3 jatkoajalla.

Ottelun jälkeen ”maalia” aitiopaikalta todistanut Jarkko Näppilä twiittasi seuraavaa:

Ensinnäkin voidaan ihmetellä, että miten kyseistä kattokameraa ei saada TV-lähetykseen vuonna 2015 ja miten on mahdollista, että tälläinen virhe pääsee tapahtumaan?

Kyseinen maali maksoi Ilvekselle kaksi pistettä ja kun 10. sijalla majailevat tamperelaiset ovat vain kolme pistettä HPK:ta edellä, voidaan vain todeta, että tämä virhe saattoi tulla hyvin kalliiksi.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.