Scroll Top

Liiga lauantaina: sanahelinää niin kentällä kuin kentän ulkopuolella

Liigan pudotuspelit alkoivat lauantaina ja Helsingissä tunteet heti kuumenivat HIFK:n ja Ilveksen otettua yhteen. HIFK:n pelaajista Thomas Nykopp ja Corey Elkins joutuivat jättämään pelin loukkaantumisten takia kesken. Rähinöitä riitti ja päätössummerin soidessa tapeltiin.

HIFK voitti Toni Söderholmin ja Tomas Zaborskyn toisen erän maaleilla 2-1. Pommeja jaellut ja jäähyminuutteja kerännyt Ilveksen Antti Tyrväinen kunnostautui myös hyvässä tehtyään kavennusmaalin. Lopussa Ilves oli todella lähellä tasoitusta.

Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja ei sulattanut HIFK-ottelun tuomaritoimintaa. Nordenskiöldinkadun jäähallin uumenissa verhotkin jouduttiin laittamaan eteen, kun Pajuoja jyrisi otteluvalvojalle tuomareiden toiminnasta.

Ottelun jälkihöyryissä Pajuoja otti myös julkisesti kantaa HIFK:n päävalmentajan Antti Törmäsen puheisiin. Törmänen muun muassa syytti suoraan Ilveksen Jiri Veistolaa polvitaklauksesta ja odotti tämän saavan pelikieltoa.

Screenshot_2015-03-14-21-57-23-1

Tunnetta riitti ja ottelussa tarjottiin erinomaista play-off –viihdettä. Mielenkiinnolla odotellaan, nähdäänkö sunnuntaina Tampereella kunnon turpakäräjät. Ottelusarjakin on HIFK:lle katkolla.

Lappeenrannassa nähtiin aivan toisenlainen ottelu. SaiPan ja Ässien sarjasta povattiin tasaista näytelmää, mutta SaiPa voittikin 6-0. Sunnuntaina Porissa Ässät on veitsi kurkulla ja lauantain kaltainen lammasmainen esitys ei saa toistua, jos Porissa kautta halutaan jatkaa.

Rauman Lukko päätti ottaa v*ttuilevan linjan sosiaalisessa mediassa Ässiä kohtaan sen jälkeen, kun Ässät oli hävinnyt tylysti Lappeenrannassa 1. kierroksen ottelunsa SaiPalle.

Screenshot_2015-03-14-22-06-12-1

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.