PSG ja Bayern vakuuttaviin voittoihin – Chelsea ja AS Roma viettivät maalijuhlia

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona A-D lohkojen kolmannen kierroksen otteluita. Illan otteluissa tehtiin kaikkiaan 23 maalia.

Illan suurinumeroisimman voiton nappasi Ranskan ykkösseura PSG voitettuaan vieraskentällä Anderlechtin 4-0. B-lohkoa johtavan PSG:n hurja hyökkääjäkolmikko Kylian Mbappe, Edinson Cavani ja Neymar tekivät kaikki maalin mieheen. Heidän lisäksi Angel Di Maria onnistui maalinteossa.

Samassa B-lohkossa Bayern Munchen nappasi 3-0 voiton Celticistä. Viime kierroksen tappion jälkeen valmentajaa vaihtaneen Bayernin maaleista vastasivat Thomas Muller, Joshua Kimmich ja Mats Hummels.

Illan runsasmaalisin ottelu nähtiin Lontossa, jossa Chelsea ja AS Roma päätyivät 3-3 tasapeliin. David Luiz ja Eden Hazard veivät ensimmäisellä puoliajalla Chelsean 2-0 johtoon. Vierasjoukkue Roma nousi ja meni Aleksander Kolarovin ja Edin Dzekon kahdella maalilla 3-2 johtoon, mutta Hazard toi illan toisellaan kotijoukkueen tasoihin vartti ennen loppua.

A-lohkossa nähtiin vierasvoittoja. Lohkoa johtava Manchester United nappasi Benfican vieraana 1-0 voiton Marcus Rashfordin maalilla, joka tuli hieman helpohkosti Benfican nuoren maalivahdin Mile Svilarin sählättyä pahemman kerran. Lohkon toisessa pelissä FC Basel voitti TsSKA Moskovan 2-0.

Muissa otteluissa Barcelona voitti Olympiakosin 3-1, Juventus kaatoi Sporting Lissabonin 2-1 ja kierroksen ainoa 0-0 tulos tuli Qarabag-Atletico Madrid ottelussa.

Seuraavan kierroksen ottelut pelataan kahden viikon päästä.

Illan otteluiden tulokset

Benfica – Manchester United  0-1 (0-0)

66 min 0-1  Rashford

90+2 min  Luisao, punainen kortti

TsSKA Moskova – FC Basel  0-2 (0-1)

29 min 0-1  Xhaka

90 min 0-2  Oberlin

Bayern Munchen – Celtic  3-0 (2-0)

17 min  1-0  Muller

29 min 2-0  Kimmich

51 min 3-0  Hummels

Anderlecht – PSG  0-4 (0-2)

3 min 0-1  Mbappe

44 min 0-2  Cavani

66 min 0-3  Neymar

88 min 0-4  Di Maria

Qarabag – Atletico Madrid  0-0 (0-0)

75 min  Ndlovu, punainen kortti

Chelsea – AS Roma  3-3 (2-1)

11 min 1-0  David Luiz

37 min 2-0  Hazard

40 min 2-1  Kolarov

64 min 2-2  Dzeko

70 min 2-3  Dzeko

75 min 3-3  Hazard

FC Barcelona – Olympiakos  3-1 (1-0)

18 min 1-0  Nikolaou, oma maali

42 min  Pique, punainen kortti

61 min 2-0  Messi

64 min 3-0  Digne

90 min 3-1  Nikolaou

Juventus – Sporting Lissabon  2-1 (1-1)

12 min 0-1  Alex Sandro, oma maali

29 min 1-1  Pjanic

84 min 2-1  Mandzukic