Juventus menetti kahden maalin johdon kotona – Manchester City murskavoittoon Baselissa

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Jalkapallon Mestarien Liiga palasi tiistai-iltana talvitauoltaan, jolloin alkoi odotetut pudotuspelit. Illan aikana pelattiin kaksi neljännesvälierien ensimmäistä osaottelua.

Torinossa kohtasivat Juventus ja Tottenham. Kotijoukkue aloitti loistavasti vierasjoukkueen hermoilessa. Gonzalo Higuain vei ensimmäisen kymmenen minuutin aikana Juven 2-0 johtoon. Näistä jälkimmäisen hän teki rangaistuspotkusta. Siitä huolimatta Juventus menetti johtoasemansa. Vielä ennen taukoa Harry Kane toi Tottenhamin peliin mukaan kavennettuaan tilanteeksi 2-1. Tämä oli Kanen kauden seitsemäs maali Mestarien Liigassa. Tottenham tuli tasoihin reilun parikymmentä minuuttia ennen loppua Christian Eriksenin vapaapotkusta.

Illan toinen ottelu pelattiin Sveitsissä, jossa kohtasivat FC Basel ja Manchester City. Vierasjoukkue ja Valioliigaa johtava City ratkaisi otteluparin jo avausosassa ottamalla selvän 4-0 voiton. Man City ratkaisi ottelun ensimmäisellä puoliajalla tehtyään siinä kolme maalia. Ottelun maaleista vastasi kahdesti osunut Ilkay Gundogan, Sergio Aguero ja Bernando Silva.

Huomenna ohjelmassa on kaksi ottelua.

Illan otteluiden tulokset

Juventus – Tottenham  2-2 (2-1)

2 min 1-0  Higuain

9 min 2-0  Higuain, rp

35 min 2-1  Kane

72 min 2-2  Eriksen

FC Basel – Manchester City  0-4 (0-3)

14 min 0-1  Gundogan

18 min 0-2  Bernando Silva

23 min 0-3  Aguero

53 min 0-4  Gundogan