Napoli ja Benfica varmisti jatkopaikan Mestarien Liigassa

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Mestarien Liigassa pelattiin tiistai-itana A-D lohkojen päätöskierroksen otteluita. Panoksia oli A- ja B-lohkossa. A-lohkossa Arsenal ja PSG ratkaisivat lohkovoittajan ja B-lohkossa ratkaistiin jatkoonmenijät Benfican, Besiktasin ja Napolin kesken.

A-lohkossa Arsenal hoiti vieraspelin Baselia vastaan vakuuttavasti ja hyvin voittaen 4-1. Lucas Perez teki ottelussa kolme maalia. Sen sijaan Pariisissa nähtiin yllätys kun kotijoukkue PSG 2-2 tasapeliin Ludogoretsia vastaan. Näiden tulosten myötä Arsenal voitti lohkon ja PSG jäi toiseksi. Lohkon kolmannen sijan napannut Ludogorets jatkaa keväällä europelejään Eurooppa Liigassa.

B-lohkossa oli vielä varsin kimuranttinen tilanne kun Benfica, Besiktas ja Napoli olivat yhden pisteen sisällä. Besiktas hukkasi mahdollisuutensa jatkopaikkaan Dynamo Kiovan vieraana jo ensimmäisen puoliajan aikana kun olivat tappiolla 4-0 ja Beck otti punaisen. Dynamo Kiova voitti lopulta murskalukemin 6-0 ja jo tämä tulos varmisti sen, että Napoli ja Benfica varmistivat jatkopaikan. Lohkon toisessa ottelussa ratkottiin lohkovoitto kun Besiktas oli sössinyt mahdollisuutensa jatkopaikkaan. Napoli onnistui ottamaan Benfican vieraana 2-1 voiton ja sen myötä ottivat lohkovoiton jättäen Benfican toiseksi.

C- ja D-lohkon otteluissa ei ollut enää isommin panoksia, kun jatkopaikat ja lohkovoittajat oli selvillä. C-lohkon otteluissa Barcelona voitti Ardan Turan kolmen maalin johdolla Mönchengladbachin 4-0 ja Manchester City-Celtic päättyi tasan 1-1. D-lohkossa Bayern Munchen voitti lohkon voittaneen Atletico Madridin kotonaan 1-0 ja PSV-Rostov päättyy tasan 0-0.

Huomenna Mestarien Liigan alkulohkot päättyvät E-H lohkojen päätöskierroksen otteluiden myötä.

Illan otteluiden tulokset

Lohko A

FC Basel – Arsenal  1-4 (0-2)

8 min 0-1  Lucas Perez

16 min 0-2  Lucas Perez

47 min 0-3  Lucas Perez

54 min 0-4  Iwobi

78 min 1-4  Doumbia

PSG – Ludogorets  2-2 (0-1)

15 min 0-1  Misidjan

61 min 1-1  Cavani

69 min  1-2  Wanderson

90+3 min 2-2  Di Maria

Lohko B

Benfica – Napoli  1-2 (0-0)

60 min 0-1  Callejon

79 min 0-2  Mertens

87 min 1-2  Raul Jimenez

Dynamo Kiova – Besiktas  6-0 (4-0)

9 min 1-0  Besedin

29 min  Beck, punainen kortti

30 min 2-0  Yarmolenko, rp

32 min 3-0  Buyalskiy

45+3 min 4-0  Gonzalez

60 min 5-0  Sydorchiuk

77 min 6-0  Moraes

Lohko C

Barcelona – Mönchengladbach  4-0 (1-0)

16 min 1-0  Messi

50 min 2-0  Arda Turan

53 min 3-0  Arda Turan

67 min 4-0  Arda Turan

Manchester City – Celtic  1-1 (1-1)

4 min 0-1  Roberts

8 min 1-1  Iheanacho

Lohko D

Bayern Munchen – Atletico Madrid  1-0 (1-0)

28 min 1-0  Lewandowski

PSV – Rostov  0-0 (0-0)