Juventus teki hienon nousun Madridissa – Lisäajalla tullut rangaistuspotku pelasti Realin

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona kaksi puolivälierien toista osaottelua, joissa ratkesi viimeiset välieriin pääsevät joukkueet.

Madridissa kohtasivat viime kauden finalistit Real Madrid ja Juventus. Kotijoukkue Real pääsi loistavista asemista toiseen osaan voitettuaan ensimmäisen osan vieraissa 3-0. Illan ottelussa vierailijat saivat unelma-alun Mario Mandzukicin tehtyään jo toisella minuutilla avausmaalin puskullaan. Sama herra teki vielä ennen taukoa illan toisen puskumaalin.

Kun ottelua oli pelattu hieman yli tunti, niin Juventus onnistui siinä johon vain harva uskoi. Blaise Matuidi iski joukkueen 0-3 johtoon Realin maalivahdin Keylor Navasin pomputeltua pallon.

Pitkään näytti siltä, että ottelupari menisi jatkoajalle, mutta lisäajalla nähtiin dramaattinen ratkaisu. Juven Medhi Benatia tuli miehekkäästi putsaamaan palloa ja Realin Lucas Vazquez kaatui Benatian osuttua häneen. Siitä kotijoukkue sai rangaistuspotkun, josta alkoi pitkään kestänyt vierailijoiden protestointi tilanteesta. Sen seurauksena Juventuksen maalivahtilegenda Gianluigi Buffon sai suoran punaisen suunsoitosta. Cristiano Ronaldo pääsi pitkän odottelun jälkeen niittaamaan pallon tarkasti yläkulmaan. Juventus voitti matsin 1-3, mutta Real Madrid meni vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen jatkoon yhteismaalein 4-3.

Bayern hoiti maalittomalla ottelullaan paikan välieriin

Illan toisessa ottelussa kohtasivat Bayern Munchen ja Sevilla. Munchenissa pelattavaan otteluun lähdettiin Bayernin vietyä eka osa Sevillassa 2-1. Illan ottelussa huippupaikat jäivät vähiin ja peli päättyi tasan 0-0. Bayern meni välieriin yhteismaalein 2-1.

Real Madridin ja Bayern Munchenin lisäksi kaksi muuta välieräjoukkuetta ovat Liverpool ja AS Roma. Perjantaina arvotaan välieräparit.

Illan otteluiden tulokset

Bayern Munchen – Sevilla  0-0 (0-0)

90+3 min  Correa, Sevilla, punainen kortti

Bayern Munchen välieriin yhteismaalein 2-1

Real Madrid – Juventus  1-3 (0-2)

2 min 0-1  Mandzukic

37 min 0-2  Mandzukic

61 min 0-3  Matuidi

90+3 min  Buffon, Juventus, punainen kortti

90+8 min 1-3  Ronaldo, rp

Real Madrid välieriin yhteismaalein 4-3