Scroll Top

Mestarien Liiga palaa tauolta

Mestarien Liiga palaa tauolta.

PSG ja Chelsea ottavat yhteen Pariisissa. Joukkueet ovat suorittaneet tasavahvasti omissa liigoissaan läpi kauden. PSG ei ole hävinnyt viimeiseen viiteen otteluun kertaakaan, kun Chelsealla on FA-cupin ottelusta Bradfordia vastaan vain tappio. Chelsea lähtee Pariisissa metsästämään vierasmaalia, ja todennäköisemmin voidaan nähdä kohtalaisen maalirikas ottelu. Joukkueet kohtasivat viime kevään puolivälierissäkin, jolloin PSG oli kotonaan parempi numeroin 3-1, ja Chelsea kotonaan 2-0. Tuolloin Chelsea eteni jatkoon.

Chelsealta ottelusta on varmuudella pois John Obi Mikel ja todennäköisesti Cesc Fabregas, jonka on ilmoitettu sairastelleen. PSG lähtee otteluun ilman Yohan Cabayea, Serge Aurieria ja Lucas Mouraa

 

PSG – Chelsea

Kello 21:45

Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1.93 Unibet

 

Shaktar Donetsk isännöi Bayern Münchenia Ukrainan maaperällä. Bayern on ollut erittäin vahvassa kunnossa viime aikoina, sen todistavat 17 maalia viimeiseen viiteen otteluun. Shaktar puolestaan on kotoisessa liigassaan toisella sijalla, mutta Ukrainan Valioliiga on ollut tauolla vuodenvaihteesta asti, joten joukkueen pelikunto on hieman arvoitus. Shaktar on kuitenkin pelannut harjoitusotteluita tällä välin. Shaktar oli ennalta helpoimmassa lohkossa, ja sijoittui toiseksi. Tänään vastaan astelee Bayern, joka on valovuosia edellä Ukrainalais-seuraa. Joukkueet eivät ole kohdanneet kertaakaan toisiaan, ja sitä tulee Shaktar tämänkin ottelun jälkeen toivomaan.

Shaktarilta puuttuu ottelusta pelikiellossa oleva Stepanenko, ja nilkkavaivasta kärsivä Bernard. Bayern München joutuu selviämään ilman polvivaivoista kärsiviä Phillip Lahmia, Martinezia ja nilkkansa loukannutta Thiago Alcantraa.

 

Shaktar Donetsk – Bayern München

Kello 21:45

Bayern München -2 ah @ 3.00 Unibet

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Unibet! Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Unibet muistaa Gamblersin kautta lähes viikoittain huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. Unibetille saat tilin täältä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.