Messi ja Özil hattutemppuihin illan otteluissa

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa käytiin alkulohkojen A-D kolmannen kierroksen otteluita.

Messi ratkaisijana, Bravo otti punaisen kortin

Illan odotetuin ottelu pelattiin Camp Noulla, jossa kohtasivat Barcelona ja Manchester City. Vierasjoukkue Cityä valmentava Pep Guardiola teki paluun entiselle kotistadionille kuten myös joukkueen ykkösmolari Claudio Bravo. Ottelun ja koko illan paras pelaaja oli tuttu mies Lionel Messi, joka ratkaisi matsin hattutempullaan. Messi teki myös aiemmin syksyllä Celticiä vastaan hattutempun ja on näin tehnyt kahdessa pelissä peräti kuusi maalia (ei pelannut Mönchengladbachia vastaan loukkaantumisen takia). Sen sijaan Bravolla ei ollut paras ilta. Hän otti 53 minuutilla suoran punaisen torjuttuaan kädellä rangaistusalueen ulkopuolella epäonnistuneen avauksensa jälkeen. Barca voitti ottelun lopulta 4-0 Neymarin tehtyä viimeisen maalin. Lohkon toisessa ottelussa Mönchengladbach voitti Celticin vieraissa 2-0.

Suosikit odotetun vahvoja A ja D-lohkoissa, Besiktas yllätykseen B-lohkossa

Arsenal otti illan suurinumeroisimman voiton Ludogoretsista lukemin 6-0. Ottelussa nähtiin illan toinen hattutemppu kun Mesut Özil teki toisella puoliajalla kolme maalia. Lohkon toisessa pelissä PSG voitti Baselin 3-0. D-lohkossakin suosikit hoitivat pelinsä tyylikkäästi. Bayern Munchen voitti kotona PSV:n 4-1 ja Atletico Madrid vieraissa Rostovin 1-0. Atletico on voittanut kaikki kolme ottelua 1-0 lukemin ja johtaa lohkoa.

Illan suurin yllätys nähtiin B-lohkossa, jossa Besiktas otti yllätysvoiton Napolin vieraana 3-2. Ottelun voittomaalin teki Aboubakar 86 minuutilla. Lohko toisessa ottelussa Benfica otti vierasvoiton Dynamo Kiovasta luvuin 2-0.

Alkulohkojen 4.kierroksen ottelut pelataan 1-2.marraskuuta.

Illan otteluiden tulokset

Lohko A

Arsenal-Ludogorets 6-0 (2-0)

12 min 1-0 Sanchez

42 min 2-0 Walcott

46 min 3-0 Oxlade-Chamberlain

56 min 4-0 Özil

83 min 5-0 Özil

87 min 6-0 Özil

PSG-FC Basel 3-0 (1-0)

40 min 1-0 Di Maria

62 min 2-0 Lucas Moura

90+3 min 3-0 Cavani, rp

Lohko B

Dynamo Kiova-Benfica 0-2 (0-1)

9 min 0-1 Salvio, rp

55 min 0-2 Cervi

Napoli-Besiktas 2-3 (1-2)

12 min 0-1 Adriano

30 min 1-1 Mertens

38 min 1-2 Aboubakar

69 min 2-2 Gabbiadini, rp

86 min 2-3, Aboubakar

Lohko C

Barcelona-Manchester City 4-0 (1-0)

17 min 1-0 Messi

61 min 2-0 Messi

69 min 3-0 Messi

89 min 4-0 Neymar

Celtic-Mönchengladbach 0-2 (0-0)

57 min 0-1 Stindl

77 min 0-2 Hahn

Lohko D

Bayern Munchen-PSV 4-1 (2-1)

13 min 1-0 Muller

21 min 2-0 Kimmich

41 min 2-1 Narsingh

59 min 3-1 Lewandowski

84 min 4-1 Robben

Rostov-Atletico Madrid (0-0)

62 min 0-1 Carrasco