Scroll Top

Ennakko: Mestarien Liigan finaali Real Madrid-Atletico Madrid

UCL-mestarien-liiga

Illalla San Sirolla, Milanossa pelataan mielenkiintoinen Mestarien Liigan finaali, jossa nähdään kaksi madridilaisseuraa Real ja Atletico. Samat joukkueet kohtasivat finaalissa myös kaksi vuotta sitten, jolloin Real Madrid voitti 4-1 jatkoajalla.

Finaaliin ennakkosuosikkina lähtevä Real on pelannut Mestarien Liigassa varsin vakuuttavasti. He voittivat syksyllä alkulohkossa ja sen jälkeen pudotuspeleissä AS Roman, Wolfsburgin ja Manchester Cityn. 1.kierroksella AS Roma hoitui helposti yhteismaalein 4-0, mutta puolivälierissä Real oli vaikeuksissa Wolfsburgin kanssa häviten ekan osan 2-0, mutta onnistuivat kääntämään 3-0 kotivoitollaan otteluparin voitokseen yhteismaalein 3-2. Välierissä Manchester City pisti kohtuu hyvin hanttiin, mutta Real eteni finaaliin yhteismaalein 1-0.

Atletico Madridilla on ollut hieman haastavampi otteluohjelma kuin Realilla finaaliin pääsyyn. Alkulohkonsa Atletico hoiti hyvin voittamalla sen ja pudotuspeleissä se on kaatanut PSV:n, Barcelonan ja Bayern Munchenin. Ekalla pudotuspelikierroksella PSV antoi todella kovan vastuksen. Parissa tehtiin kaikki maalit vasta toisen osan rankkarikisassa, jonka Atletico vei 8-7. Puolivälierissä haaste koveni selkeästi kun vastaan tuli hallitseva mestari Barcelona, mutta Atletico voitti Barcan yhteismaalein 3-2 voittaen jälkimmäisen osan kotona 2-0. Välierissä Atleticon haaste koveni entisestään Bayern Munchenin tullessa vastaan, mutta Atletico näytti kovuutensa ja eteni finaaliin niukasti yhteismaalein 2-2 vierasmaalisäännöllä.

Ennakkoon finaalista odotetaan Realin hallitsevan palloa ja Atleticon hakevan vastahyökkäyksistä ja erikoistilanteista tarvittavia maaleja. Vaikka Real lähtee finaaliin suosikkina, niin Atletico on ollut viime vuosina Realille paha vastus, sillä viimeisestä kuudesta La Liga matsista Atletico on voittanut peräti neljä ja Real nolla. Kun lisätään laskuihin UCL:n ja Cupin pelit niin 10 viimeisestä matsista Real on voittanut vain yhden.

Seuraa näitä:

– Atleticon puolustus vs Realin hyökkäys

Atletico päästi La Ligassa vain 18 maalia, joka on todella hyvin 38 kierroksen sarjassa ja myös Mestarien Liigassa he ovat päästäneet vähän, mutta Realin kova hyökkäys, varsinkin kolmikko Gareth Bale, Karim Benzema ja C.Ronaldo on ollut hyvässä vireessä ja pistävät varmasti Diego Godinin johtamalle puolustuslinjalle kovaa painetta.

Keylor Navas vs Jan Oblak

Maalivahdit ovat tottakai tärkeässä roolissa. Sekä costaricalainen Keylor Navas (Real) että slovenialainen Jan Oblak (Atletico) ovat pelanneet hyvän kauden. Se kumpi onnistuu paremmin finaalissa, on parempi mahdollisuus tuoda joukkueelleen voiton.

Antoine Griezmann

Ranskalainen Griezmann on pelannut hyvän kauden. Griezmann teki ratkaisevat maalit puolivälierässä ja välierässä pudottaen Barcan ja Bayernin. Pystyykö ratkaisemaan finaalin?

– Erikoistilanteet

Erikoistilanteet tulevat olemaan tärkeässä roolissa. Molemmat ovat hyviä erikoistilanteissa ja heiltä löytyy hyviä pelaajia niihin. Ottelun voittomaali saatetaan nähdä vaparista tai kulmapotkusta

Arvio:

Realia pidetään yleisesti suosikkia, mutta kun katsoo viimeisimpiä kohtaamisia niin Atleticolla on hyvät mahdollisuudet hyvän puolustuksen ja hyvien vastahyökkäysten myötä. Gee arvioi ottelusta tasaista, jonka vie niukasti Atletico.

Vedonlyöntitarjous

Lyö 25€ arvoinen betsi Bet365 ennen otelua niin ottelun aikana lyöty 25€ on riskitön betsi! LISÄÄ TÄÄLTÄ!

screenshot.7

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.