Mestarien Liigassa maalirikas ilta – Celtic venyi tasapeliin Manchester Cityä vastaan

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin A-D lohkojen 2.kierroksen otteluita. Maaleja tuli todella paljon. Illan kahdeksassa ottelussa tehtiin peräti 28 maalia. Runsasmaalisimmat ottelut olivat Celtic-Manchester City ja Napoli-Benfica joissa tehtiin kuusi maalia.

Atletico voitti Bayernin huippumatsissa

Illan odotetuin ottelu oli Atletico Madridin ja Bayern Munchenin kohtaaminen, jotka kohtasivat viime kaudella välierissä. Ottelu oli hyvä tasoinen ja viihdyttävä, jossa vauhtia oli hyvin ja paikkoja riitti kummallekin tehdä maaleja. Atletico voitti lopulta Bayernin 1-0. Pelin ainoan maalin teki Carrasco 35 minuutin kohdalla. Ottelun lopussa Griezmann epäonnistui rangaistuspotkusta osumalla ylärimaan.

Celtic tasapeliin maalirikkaassa ottelussa

Skotlannissa kotijoukkue Celtic sai vieraakseen Manchester Cityn. Ottelusta odotettiin Manchesterin sinisten voittoa, mutta Glasgow’n ja koko Skotlannin ykkösseura pelasi upeasti runsasmaalisessa ottelussa. Joukkueet tekivät maaleja vuorotellen. Ottelu päättyi tasan 3-3. C-lohkon toisessa pelissä ilman Messiä pelannut Barcelona nousi 1-0 tappioasemasta 2-1 voittoon Mönchengladbachin vieraana. Toisessa kuuden maalin ottelussa Napoli voitti Benfican 4-2.

Alkulohkojen 3.kierroksen ottelut on ohjelmassa lokakuun 18 ja 19 päivänä.

Illan otteluiden lopputulokset

Lohko A

Arsenal-FC Basel 2-0 (2-0)

7 min 1-0 Walcott

26 min 2-0 Walcott

Ludogorets-PSG 1-3 (1-1)

16 min 1-0 Pimienta

41 min 1-1 Matuidi

56 min 1-2 Cavani

60 min 1-3 Cavani

Besiktas-Dynamo Kiova 1-1 (1-0)

29 min 1-0 Quaresma

65 min 1-1 Tsygankov

Napoli-Benfica 4-2 (1-0)

20 min 1-0 Hamsik

51 min 2-0 Mertens

54 min 3-0 Milik  rp

58 min 4-0 Mertens

70 min 4-1 Guedes

86 min 4-2 Salvio

Celtic-Manchester City 3-3 (2-2)

3 min 1-0 Dembele

12 min 1-1 Fernandinho

20 min 2-1 Sterling, oma maali

28 min 2-2 Sterling

47 min 3-2 Dembele

55 min 3-3 Nolito

Mönchengladbach-Barcelona 1-2 (1-0)

34 min 1-0 Hazard

65 min 1-1 Arda Turan

74 min 1-2 Pique