PSG ja Bayern Munchen varmistivat ensimmäisinä jatkopaikan

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Mestarien Liigassa pelattiin tiistaina A-D lohkojen neljännen kierroksen ottelut.

Ensimmäisinä joukkueina jatkopaikan varmistivat B-lohkosta PSG ja Bayern Munchen. Lohkoa puhtaalla pelillä johtava PSG jatkoi vahvaa virettään kaatamalla kotona Anderlechtin murskalukemin 5-0. Hieman yllättäen pariisilaisten laitapakki Layvin Kurzawa teki hattutempun. Kurzawan kaikki maalit tulivat toisella puoliajalla. PSG:n maaliero 4.kierroksen jälkeen on huima 17-0.

Saman lohkon toinen suurseura Bayern Munchen joutui jatkopaikan eteen tekemään kovan työn Celticin vieraana. Bayern onnistui ottamaan niukan 2-1 vierasvoiton Javi Martinezin tehtyä voittomaalin 78 minuutilla.

A-lohkossa Manchester United on lähes varmasti jatkossa kaadettuaan kotona Benfican 2-0. Man Unitedin avausmaali tuli juuri ennen taukoa, kun Nemanja Maticin kaukolaukaus osui tolppaan ja pomppasi siitä Benfica-maalivahti Mile Svilarin selkään, josta se meni maaliin. Toisella puoliajalla Daley Blind ratkaisi ManUn voiton pilkusta. Lohkon toisessa ottelussa TsSKA Moskova otti tärkeän 2-1 vierasvoiton Baselista.

C-lohkon kärkimatsissa AS Roma oli kotistadionilla selkeästi Chelsea parempi voittaen 3-0. Rooman maaleista vastasi kahdesti osunut Stephan El Shaarawy ja Diego Perotti. AS Roma nousi voitollaan lohkokärkeen. Illan isoin yllätys koettiin Madridissa, jossa Atletico jäi 1-1 tasapeliin azerbaidzanilaista Qarabagia vastaan.

D-lohkon molemmat ottelut päättyivät tasan. Sporting Lissabon oli lähellä kaataa kotona Juventuksen. Sporting johti pitkään Bruno Cesarin maalilla, mutta Gonzalo Higuain pelasti Juventuksen tasoittaen noin kymmenen minuuttia ennen loppua loppulukemiin 1-1.

Illan ainoa 0-0 tulos koettiin Kreikassa, jossa Olympiakos onnistui pitämään Barcelonan hyökkääjät kurissa. Edellisen kerran Barcelonan lohkovaiheenottelu on jäänyt maalittomaksi 5.12.2012, jolloin vastassa oli Benfica.

Huomenna ohjelmassa on E-H lohkojen ottelut.

Illan otteluiden tulokset

FC Basel – TsSKA Moskova  1-2 (1-0)

32 min 1-0  Zuffi

65 min 1-1  Dzagoev

79 min 1-2  Wernbloom

Manchester United – Benfica  2-0 (1-0)

45 min 1-0  Svilar, oma maali

78 min 2-0  Blind, rp

Celtic – Bayern Munchen  1-2 (0-1)

22 min 0-1  Coman

74 min 1-1  McGregor

78 min 1-2  Javi Martinez

PSG – Anderlecht  5-0 (2-0)

30 min 1-0  Verratti

45 min 2-0  Neymar

52 min 3-0  Kurzawa

72 min 4-0  Kurzawa

78 min 5-0  Kurzawa

AS Roma – Chelsea  3-0 (2-0)

1 min 1-0  El Shaarawy

36 min 2-0  El Shaarawy

63 min 3-0  Perotti

Atletico Madrid – Qarabag  1-1 (0-1)

40 min 0-1  Michel

56 min 1-1  Partey

59 min  Henrique, punainen kortti

88 min  Savic, punainen kortti

Olympiakos – Barcelona  0-0 (0-0)

Sporting Lissabon – Juventus  1-1 (1-0)

20 min 1-0  Cesar

79 min 1-1  Higuain