Juventus vierasvoittoon Higuainin maaleilla

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona AS Monaco-Juventus välierän ensimmäinen osaottelu.

Vierasjoukkue Juventus otti ison askeleen kohti finaalia voittamalla ranskalaisen Monacon 2-0. Italialaisseuran molemmat maalit teki Gonzalo Higuain. Ensimmäinen tuli 29 minuutilla ja jälkimmäinen noin tunnin kohdalla. Molemmissa maaleissa Dani Alves antoi loistavat syötöt. Vaikka kotijoukkue oli aiemmissa otteluissa tehnyt runsaasti maaleja, niin illan matsissa maalipaikat jäivät vähiin Juventuksen puolustettua jälleen kerran erittäin hyvin.

Monacon jäätyä maaleitta Juventuksen hurja nollapeliputki sai. Italialaisjoukkue ei ole päästänyt Mestarien Liigan kevään pudotuspeleissä yhtään maalia ja kaikkiaan maali on pysynyt nyt puhtaana peräti 621 minuuttia. Sen sijaan Monacon hieno maaliputki päättyi. Ranskalaisjoukkue oli tehnyt vähiin yhden maalin 41 kotiottelussa peräkkäin.

Välierien toiset osaottelut pelataan ensi viikolla.