Juventus vakuuttavalla esityksellä Mestarien Liigan finaaliin

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Mestarien Liigassa pelattiin tiistaina Juventus-AS Monaco välierän toinen osaottelu, johon lähdettiin Juventuksen voitettua ensimmäisen osan vieraissa 2-0.

Juventus pääsi kotimatsiin loistavista asetelmista ja se ratkaisi lopullisesti finaalipaikkansa ensimmäisen puoliajan lopussa. Otteluparin paras pelaaja entinen Barcelonan laitapakki Dani Alves antoi avausmaaliin jälleen loistavan keskityksen, josta Mario Mandzukic teki maalin ja juuri ennen taukoa kulmapotkun jälkitilanteesta Alves teki upean kaukolaukasmaalin.

Toinen puoliaika mentiin tasaisissa merkeissä, kun ottelupari oli ratkennut. Juventuksen pitkä nollapeliputki katkesi 69.minuutilla, kun upeaa kevättä pelaava Kylian Mbappe ohitti Gianluigi Buffonin. Lopussa tunteet kävivät kuumana Monacon puolustajan Kamil Glikin astuttua Gonzalo Higuainin reiteen ilkeän näköisesti. Higuain pystyi jatkamaan pelaamista. Juventus voitti lopulta 2-1 ja eteni Cardiffissa pelattavaan finaaliin yhteismaalein 4-1.

Huomenna ratkeaa toinen finalisti, kun Madridilaiset Atletico ja Real kohtaavat toisen kerran.

Illan ottelun tulos

Juventus – AS Monaco  2-1 (2-0)

33 min 1-0  Mandzukic

44 min 2-0  Dani Alves

69 min 2-1  Mbappe

Juventus finaaliin yhteismaalein 4-1