Atleticon kotivoitto jäi laihaksi lohduksi – Isco iski Real Madridin finaaliin

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona toisen välierän Atletico Madrid-Real Madrid toinen osaottelu.

Atletico Madrid lähti kotiotteluun lähes mahdottoman tehtävän edessä hävittyään ensimmäisen osan 3-0. Atletico aloitti kotiyleisön riemuksi takaa-ajon vahvasti mentyään nopeasti 2-0 johtoon. Avausmaalin teki 12.minuutilla Saul Niguez kulmapotkusta hyvällä puskullaan ja vain neljä minuuttia myöhemmin Antoine Griezmann osui pilkusta, vaikka laukaus oli heikko.

Kotijoukkueen harmiksi Real teki tärkeän ja otteluparin ratkaisseen vierasmaalin juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua. Karim Benzema ohitti päätyrajalla kolme Atleticon pelaajaa ja syötti pallon Toni Kroosille. Hänen vetonsa vielä Jan Oblak torjui, mutta ei Iscon joka pääsi tuikkaamaan paluupallon maalin kaventaen tilanteeksi 2-1.

Toisella puoliajalla tapahtumat jäivät ottelun lopussa tullutta rankkasadetta lukuunottamatta vähiin. Atletico voitti 2-1, mutta Real Madrid eteni kesäkuun alussa pelattavaan finaaliin yhteismaalein 4-2.

Cardiffissa pelattavassa Mestarien Liigan finaalissa kohtaavat Real Madrid ja Juventus. Finaali pelataan 3.kesäkuuta.

Illan ottelun tulos

Atletico Madrid – Real Madrid  2-1 (2-1)

12 min 1-0  Saul Niguez

16 min 2-0  Griezmann, rp

42 min 2-1  Isco

Real Madrid finaaliin yhteismaalein 4-2