Mestarien Liigassa vähämaalinen ilta

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin alkulohkojen kolmannen kierroksen otteluita E-H lohkoissa. Maaleja tehtiin illan aikana kaikkiaan varsin vähän vain 17.

Maalirikkain ottelu oli Real Madrid-Legia Varsova, jossa tehtiin kuusi. Real otti odotetusti voiton lukemin 5-1. Madridin jokaisen maalin teki eri pelaaja.  F-lohkon toinen iso seura Dortmund otti tärkeän 2-1 vierasvoiton Sporting Lissabonista.

G-lohkossa Leicester jatkoi voittojen tiellä, kun se voitti kotistadionilla FC Kööpenhaminan 1-0 Riyad Mahrezin maalilla. Kööpenhamina oli erittäin lähellä tasoittaa ottelun lopussa, mutta Peter Schmeichelin poika Kasper teki todella hienon torjunnan yhdellä kädellä. Ketut eivät ole päästäneet kolmessa ottelussa yhtään maalia ja se on ennen huomisia otteluita ainoa joukkue, joka on voittanut kaikki ottelut.

Ennakkoon tasaisimmassa lohkossa E:ssä tilanne pysyi edelleen jännittävänä kun molemmat pelit päättyivät tasan. Moskovassa TsSKA ja AS Monaco ottelun tulos oli 1-1 ja Leverkusen-Tottenham pelissä 0-0. H-lohkossa Sevilla ja Juventus ottivat molemmat vierasvoitot 1-0 lukemin. Sevilla voitti Dinamo Zagrebin ja Juve Lyonin.

Huomenna pelataan A-D lohkojen 3.kierroksen ottelut. Illan odotetuin ottelu on ehdottomasti Barcelona-Manchester City.

Illan otteluiden tulokset

Lohko E

TsSKA Moskova-AS Monaco 1-1 (1-0)

34 min 1-0 Traore

87 min 1-1 Bernardo Silva

Leverkusen-Tottenham 0-0 (0-0)

Lohko F

Real Madrid-Legia Varsova 5-1 (3-1)

16 min 1-0 Bale

20 min 2-0 Oma maali

22 min 2-1 Radovic, rp

37 min 3-1 Asensio

68 min 4-1 Vazquez

84 min 5-1 Morata

Sporting Lissabon-Dortmund 1-2 (0-2)

9 min 0-1 Aubameyang

43 min 0-2 Weigl

67 min 1-2 Cesar

Lohko G

Club Brugge-Porto 1-2 (1-0)

12 min 1-0 Vossen

68 min 1-1 Layun

90+3min 1-2 Andre Silva, rp

Leicester-FC Kööpenhamina 1-0 (1-0)

40 min 1-0 Mahrez