Ronaldo johdatti Real Madridin voittoon Dortmundista – Kane ja Ben Yedder tekivät hattutempun

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Mestarien Liigassa pelattiin tiistai-iltana kahdeksan alkulohkomatsia, jotka olivat E-H lohkojen toisen kierroksen otteluita.

Illan odotetuimmassa ottelussa hallitseva mestari Real Madrid onnistui ottamaan Borussia Dortmundista 3-1 vierasvoiton. Aiemmasta kuudesta Dortmund-vieraspelistä Real ei ollut voittanut yhtäkään (3 tappio ja 3 tasapeliä). Erittäin viihdyttävässä ja vauhdikkaassa ottelussa avausmaalin teki Realille 18 minuutilla Gareth Bale. Suurimmaksi sankariksi nousi tuttu mies Cristiano Ronaldo tehtyään toisella puoliajalla kaksi muuta madridilaisten maaleista. Kotijoukkue Dortmundin ainoan maalin teki Pierre-Emerick Aubameyang.

Illan kierroksella nähtiin kaksi hattutempun tekijää. Niistä vastasi Tottenhamin Harry Kane ja Sevillan Wissam Ben Yedder. Molempien pelaajien joukkueet ottivat 3-0 voiton. Sevilla kaatoi kotona Mariborin ja Tottenham vieraissa APOEL:in.

Illan muissa otteluissa Spartak Moskova ja Liverpool jäivät 1-1 tasapeliin Moskovassa, Manchester City kaatoi Shakhtar Donetskin 2-0, Napoli hoiti tyylikkäästi Feyenoordin 3-1, Besiktas jatkoi vahvoja otteitaan kaatamalla RB Leipzigin 2-0 ja Porto otti upean 3-0 vierasvoiton AS Monacosta.

Huomenna ohjelmassa on A-D lohkojen toisen kierroksen otteluita.

Illan otteluiden tulokset

Sevilla – Maribor  3-0 (2-0)

27 min 1-0  Ben Yedder

38 min 2-0  Ben Yedder

83 min 3-0  Ben Yedder

Spartak Moskova – Liverpool  1-1 (1-1)

23 min 1-0  Fernando

31 min 1-1  Coutinho

Manchester City – Shakhtar Donetsk  2-0 (0-0)

48 min 1-0  De Bruyne

90 min 2-0  Sterling

Napoli – Feyenoord  3-1 (1-0)

7 min 1-0  Insigne

49 min 2-0  Mertens

70 min 3-0  Callejon

90+3 min 3-1  Amrabat

Besiktas – RB Leipzig  2-0 (2-0)

11 min 1-0  Babel

43 min 2-0  Talisca

AS Monaco – Porto  0-3 (0-1)

31 min 0-1  Aboubakar

69 min 0-2  Aboubakar

89 min 0-3  Layun

APOEL – Tottenham  0-3 (0-1)

39 min 0-1  Kane

62 min 0-2  Kane

67 min 0-3  Kane

Dortmund – Real Madrid  1-3 (0-1)

18 min 0-1  Bale

50 min 0-2  Cristiano Ronaldo

54 min 1-2  Aubameyang

79 min 1-3  Cristiano Ronaldo