Scroll Top

Kankaanpää lähellä tippumista sarjaporrasta alemmas – runkosarjan voitosta tiukka vääntö

Superpesis Pesäpallo Pesis

Miesten Superpesiksessä eletään viimeisiä hetkiä ennen pudotuspelien alkua.

Kankaanpään Mailan tilanne jumbosijalla vaikeutuu entisestään. Joukkueen täytyy alemman jatkosarjan päätöskierroksella napata Oulusta täysi pistepotti, jotta se pääsisi uusintaotteluun suorasta tippumisesta Kempeleen Kirin kanssa. Muutoin kankaanpääläisten taival jatkuu ensi kaudella Ykköspesiksen merkeissä.

Ja lisättäköön Kankaanpään tilanteeseen vielä se, että joukkue on koko kaudella saalistanut vain ja ainoastaan yhden kolmen pisteen voiton ja nyt sellainen täytyisi hakea vieraskentältä.

Hyvinkään Tahko varmisti tämän illan kierroksella alemman jatkosarjan voiton ja pääsee siis viimeisenä joukkueena mukaan syksyn pudotuspeleihin.

Kohtalo runkosarjan voitosta venyi aina torstain viimeiselle kierrokselle saakka. Joensuun Maila majailee piikkipaikalla pisteen erolla hallitsevaan mestariin Vimpelin Vetoon. Joensuulla on torstaina edessä visiitti Seinäjoen vieraaksi ja Vimpeli kamppailee puolestaan Hiukassa Sotkamoa vastaan.

Kaksi pudotuspeliparia on jo selvillä. Kouvola-Koskenkorva ja Sotkamo-Seinäjoki tulevat ottamaan toisistaan mittaa ensi viikon sunnuntaina alkavissa puolivälierissä.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.