Scroll Top

Salibandy – EräViikingit isännöi yllättäjä Indiansia

OLS

Miesten salibandyliigassa pelataan tänään mielenkiintoinen kärkiottelu, kun EräViikingit isännöi alkukaudesta hurjassa vireessä ollutta Indiansia.

Ottelun lähtökohdat

Täksi kaudeksi salibandyliigaan tullut fuusioseura EräViikingit on aloittanut alkukauden todella vakuuttavasti. Joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun ja se lähtee keskiviikon kamppailuun viiden ottelun voittoputkessa.

Puolustuksen kanssa joukkueella on ollut vielä tekemistä, mutta hyökkäys on paukutellut maaleja kovalla prosentilla ottelusta toiseen. Hyökkääjistä esiin pitää nostaa kaksikko Jani Kukkola-Miko Kailiala. Molemmat ovat pistepörssin kärkipäässä ja Kailiala on paukuttanut seitsemään otteluun jo 10 maalia. Nähdäänkö kaksikolta tuhoisaa jälkeä myös Indians ottelussa selviää keskiviikko-illan aikana.

Embed from Getty Images

Indians on ollut alkukauden suurin yllättäjä. Joukkue on voittanut kaikki viisi otteluaan ja erityisesti joukkueen puolustus on ollut alkukaudesta todella vahva. Indiansille on tehty viidessä ottelussa vain yhdeksän maalia, joten ei tarvitse ihmetellä miksi voittoja on alkukaudesta tullut.

Joukkueen kokoonpanosta esiin pitää nostaa Heikki Iiskola ja Mikael Sievänen. Molemmat ovat olleet hurjassa vireessä ja tehneet kahdestaan melkein puolet Indiansin maaleista. Tänään vastus on kuitenki sarjan terävintä kärkeä, joten nähtäväksi jää heiluuko maaliverkot alkukauden tyyliin.

Huomio

Mielenkiintoista nähdä paljon yleisöä on seuraamassa salibandyliigan kärkikamppailua. Alkukaudesta yleisömäärät ovat olleet todella pieniä ja muun muassa käsipalloliigan ottelut ovat keränneet salibandyä isompia katsojamääriä

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.