Madridilaisseurat välieriin Mestarien Liigassa – Ronaldo Realin ratkaisijana

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Mestarien Liigassa pelattiin tiistai-iltana kahden puolivälierän Real Madrid-Bayern Munchen ja Leicester-Atletico Madrid toiset osaottelut.

Madridissa huippuottelussa Real-Bayern Munchen lähdettiin illan otteluun tilanteessa 2-1 Realin johtaessa. Ensimmäisellä puoliajalla ei vielä hyvistä paikoista huolimatta nähty maaliakaa, mutta tauon jälkeen alkoi tapahtua. Bayern sai rangaistuspotkun Casemiron kaadettua Arjen Robbenin. Rankkarin laukonut Robert Lewandowski ei erehtynyt vaan teki ottelun avausmaalin. Reilu vartti ennen varsinaisen peliajan loppua Cristiano Ronaldo tasoitti puskumaalillaan, mutta heti perään Bayern pääsi uudestaan johtoon Realin puolustuksen sössittyä pahemman kerran ja lopulta Sergio Ramosin kautta pallo meni omaan maaliin. Muutama minuutti ennen täyttä aikaa Bayernin Arturo Vidalille tuli punainen kortti toisen keltaisen myötä. Bayern voitti varsinaisen peliajan jälkeen 2-1 ja kun yhteismaaleissa oltiin tasatilanteessa 3-3 venyi ratkaisu jatkoajalle.

Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi tuttu herra Cristiano Ronaldo. Hän teki ottelussa hattutempun, joista kaksi jatkoilla. Tosin Ronaldon 2-2 maali oli kyseenalainen, sillä hän oli paitsiossa, mutta sitä ei liputettu. Real voitti lopulta jatkoajan jälkeen 4-2 ja eteni välieriin yhteismaalein 6-3.

Illan toisessa ottelussa yllättäjä Leicester yritti jatkaa huimaa UCL-tarinaansa Atletico Madridia vastaan. Atletico vei avausosan niukasti 1-0. Atleticon tilanne parani rutkasti Saul Niguezin tehtyä avausmaalin päällään. Toisella puoliajalla Leicester pisti kirivaihteen päälle ja tuli tunnin kohdalla tasoihin Jamie Vardyn tehtyä. Hyvästä yrityksestä huolimatta Ketut eivät onnistuneet tekemään enempää maaleja. Atletico meni 1-1 tasapelin myötä paikallisvastustajan seuraksi välieriin yhteismaalein 2-1.

Huomenna pelataan kaksi muuta puolivälierää Barcelona-Juventus ja Monaco-Dortmund.

Illan otteluiden tulokset

Real Madrid – Bayern Munchen 1-2 (0-0)

53 min 0-1  Lewandowski, rp

76 min 1-1  Cristiano Ronaldo

78 min 1-2  Sergio Ramos, oma maali

85 min  Vidal, punainen kortti

105 min 2-2  Ronaldo

110 min 3-2  Ronaldo

112 min 4-2  Asensio

Real Madrid jatkoon yhteismaalein 6-3

Leicester – Atletico Madrid  1-1 (0-1)

26 min 0-1  Saul Niguez

61 min 1-1  Vardy

Atletico Madrid jatkoon yhteismaalein 2-1