Scroll Top

Messille sata maalia täyteen Mestarien Liigassa – Barcelona ja Bayern Munchen kahdeksan joukkoon

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona kaksi viimeistä ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisia osaotteluita, joissa ratkesi viimeiset kahdeksan joukkoon pääsevät.

Illan odotetumpi ottelu pelattiin Camp Noulla, jossa kohtasivat Barcelona ja Chelsea. Ensimmäinen osa Stamford Bridgellä päättyi tasan 1-1. Illan matsin ratkaisija oli tuttu pelaaja Lionel Messi tehden kaksi maalia. Niistä jälkimmäinen oli hänen uransa 100 maali Mestarien Liigassa. Messin lisäksi vain Cristiano Ronaldo on rikkonut sadan maalin rajapyykin. Ousmane Dembelen 2-0 maaliin Messin antoi loistosyötön. Barcelona otti lopulta 3-0 voiton ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 4-1.

 

Illan toinen ottelu pelattiin Turkissa, jossa kohtasivat Besiktas ja Bayern Munchen. Besiktas oli tekemättömän paikan edessä hävityään avausosan Bayernin vieraana peräti 5-0. Myös toisessa osassa Bayern otti niskalenkin turkkilaisseurasta. Bayern otti 3-1 vierasvoiton ja eteni puolivälieriin murskaavasti yhteismaalein 8-1.

Puolivälieräjoukkueet ovat Real Madrid, Manchester City, Liverpool, Juventus, Sevilla, AS Roma, Bayern Munchen ja Barcelona. Otteluparit arvotaan perjantaina.

 

Illan otteluiden tulokset

Barcelona – Chelsea  3-0 (2-0)

3 min 1-0  Messi

20 min 2-0  Dembele

63 min 3-0  Messi

 

Barcelona jatkoon yhteismaalein 4-1

 

 

Besiktas – Bayern Munchen  1-3 (0-1)

18 min 0-1  Thiago Alcantara

46 min 0-2  Gökhan Gönul, oma maali

59 min 1-2  Love

84 min 1-3  Wagner

 

Bayern Munchen jatkoon yhteismaalein 8-1

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.