Scroll Top

Jalkapallo – Everton jatkoi hurjastelujaan siirtomarkkinoilla

Gamblers valioliiga

Englannin Valioliigassa pelaava Everton jatkoi suurhankintojaan, kun se kaappasi hollantilaisen hyökkäävän keskikenttäpelaajan Davy Klaassenin  Ajaxista 23.5 miljoonalla punnalla eli noin 27 miljoonalla eurolla

Embed from Getty Images

Hyökkäävä keskikenttäpejaaja Klaasseen teki päättyneellä kaudella Ajaxille 14 maalia Eredivisiessä. Mies on pelannut myös Hollannin maajoukkueessa 14 ottelua ja tehnyt niissä kunnioitettavat 4 maalia. Ajaxissa Klaassen ehti voittaa kolme Hollannin mestaruutta ja menneellä kaudella joukkue pelasi Eurooppa-liigan finaalissa, jossa se kuitenkin joutui taipumaan Manchester Unitedille.

Klaassen on jo Evertonin toinen iso hankinta tällä viikolla. Eilen joukkue hankki nuoren Brittimaalivahdin Jordan Pickfordin Sunderlandista 29 miljoonalla punnalla. Pickfordista maksettu siirtosumma oli Evertonin seurahistorian suurin sekä myös koko Englannin suurin maalivahdista maksettu summa.

Embed from Getty Images

Everton on käyttänyt kahtena päivänä rahaa nyt 56 miljoonaa euroa, joten on jännä seurata keitä pelaajia Everton vielä kesän aikana hankkii.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.