Valioliiga – Liverpool ja Manchester United maalittomaan tasapeliin

Gamblers valioliiga

Maanantaina oli Valioliigan ohjelmassa kahden suuren kohtaaminen, kun Liverpool isännöi Manchester Unitedia. Ottelu ei ollut mitään jalkapallon riemujuhlaa ja se päättyikin vaiherikkaiden vaiheiden jälkeen maalittomaan nolla-nolla tasapeliin.

Manchester United tuli ottelun alkuun hyvällä ilmeellä ja oli ensimmäiset parikymmentä minuuttia hallitsevampi osapuoli. Varsinkin Unitedin korkea prässi tuotti Liverpoolille jatkuvia vaikeuksia. Mitä pidemmälle puoliaika eteni sitä paremmin Liverpool pääsi otteluun mukaan. Avaus nelivitosella ei mitään huippupaikkoja nähty ja puoliajalle mentiin maalittomissa nolla- nolla lukemissa.

Toiselle puoliajalle tuli kuin uudesti syntynyt kotijoukkue vaikka Zlatanilla olikin puolittainen paikka viedä vierailijat ottelussa johtoon. Ensimmäinen kunnon paikka tuli noin tunnin kohdalla kotijoukkueelle. Emre Can löysi tilaa boksin sisältä ja pääsi yrittämään maalintekoa lähietäisyydeltä, mutta United maalivahti David De Gea piti mahtavalla torjunnalla lukemat nollassa nollassa. Liverpool hallitsi tämän jälkeen kenttätapahtumia ja loikin hurjaa painetta Unitedin maalille. Poolin Philippe Coutinho pääsikin laukomaan hyvän laukauksen vajaasta 30 metristä, mutta jälleen kerran De Gea esitti uskomattoman torjunnan. Ottelun lopussa ei enää kunnon paikkoja nähty ja näin ollen pisteet jaettiin sopuisasti 0-0 lukemin.

Liverpool nousi tasapelin turvin sarjassa sijalle neljä, kaksi pistettä sarjakärki Manchester Cityä perässä. United nousi 14 pisteeseen ja on sarjassa sijalla seitsemän, viisi pistettä paikallisvastustaja Cityä perässä.