Scroll Top

Jalkapallon EM-kisojen toinen pelipäivä- Englanti kohtaa Venäjän

og-default

Tänään pelataan jalkapallon EM-kisoissa täysi kolmen ottelun päivä. Iltapäivä ottelussa kohtaavat A-lohkon joukkueet Albania ja Sveitsi. Alkuillan ottelussa pelaavat EM-kisojen ensikertalaiset Wales ja Slovakia. Päivän päättää B-lohkon toinen kamppailu, jossa Englanti avaa EM-kilpailunsa kohtaamalla Venäjän.

Veljekset kohtaavat A-lohkossa

Iltapäivä ottelussa Sveitsi lähtee suosikkina Albaniaa vastaan. Albania pelaa ensimmäistä kertaa EM-kisoissa ja lähtee otteluun tiukan puolustuspelin kautta. Albania voitti karsinnoissa muun muassa Portugalin, joten potentiaalia joukkueessa on. Ottelusta mielenkiintoisen tekee se, että veljekset kohtaavat ensi kertaa EM-kilpailujen historiassa eri joukkueissa. Isoveli Taulant Xhaka pelaa Albanian riveissä ja pikkuveli Granit Xhaka puolestaan edustaa Sveitsiä. Kumpi veljeksistä vie voiton selviää lauantaina kello 16.00 alkavassa ottelussa.

Embed from Getty Images

Wales haastaa Slovakian

Gareth Balen tähdittämä Wales haastaa B-lohkon ottelussa Slovakian. Wales ei nimilistalla loista, mutta joukkue luottaa vahvaan joukkuepeliin. Wales lähtee kisoihin haastamaan muita B-lohkon joukkueita ja Walesin suurin peli on vasta edessä kun se kohtaa  alkulohkossa Englannin. Slovakian materiaali on puolestaan ihan hyvä ja joukkueen suurena tähtenä loistaa Napolin Marek Hamsik. Slovakia kaatoi harjoitusottelussa Saksan, joten jännä nähdä jatkuuko vire myös Walesia vastaan. Ottelusta on odotettavissa tasaista vääntöä ja avausottelu voi tarjota aina yllätyksiä.

Embed from Getty Images

Englanti kohtaa aina yllätyksellisen Venäjän

Englanti aloittaa EM-kisansa kohtaamalla iltaottelussa Venäjän. Englannilta odotetaan jälleen paljon ja joukkue pelasi loistavat karsinnat ja oli myös harjoitusotteluissa ennen kisoja todella vahva. Jännä nähdä keitä päävalmentaja Roy Hodgson peluuttaa hyökkäyksessä. Onko kärjessä Valioliigassa loistaneet Leicesterin Jamie Vardy ja Tottenhamin Harry Kane vai yltääkö Raheem Sterling, jopa avaukseen. Venäjä puolestaan on aina yllätyksellinen vaikka joukkue koostuukin pitkälti oman maan pääsarjan pelaajista. Venäjä yllätti kaikki 2008 kisoissa pääsemällä aina välieriin asti. Se kiusaako Venäjä avausottelussa Englantia selviää lauantaina kello 22.00 alkavassa ottelussa

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.