Scroll Top

Jalkapallon EM-kisat- B-lohkon huippuottelu Slovakia vs Englanti

og-default

Jalkapallon EM-kisoissa pelataan maanantaina B-lohkon päätöskierros, jossa kohtaavat  Slovakia ja Englanti ja Venäjä ja Wales. B-lohkon päätöskierros tulee olemaan todella mielenkiintoinen seurattava koska kaikille joukkueilla on vielä panosta illan otteluissa.

Ottaa Wales jatkopaikan?

Venäjä ja Wales kohtaavat ottelussa, jossa molemmilla on vielä rutkasti panosta. Venäjä aloitti kisat tasapelillä Englantia vastaan, mutta edellisen kierroksen tappio Slovakiaa vastaan tietää sitä, että mikään muu kuin voitto ei riitä Wales ottelusta. Wales puolestaan on pelannut kisoissa yllättävän hyvää futis ainakin tuloksellisesti. Englantia vastaa joukkue oli pitkään tasapelissä kiinni, mutta Daniel Sturridgen lisäajalla tekemä maali jätti Walesille vain  luun käteen. Gareth Bale on ollut Walesille kaikki kaikessa ja miehen isoa panosta tarvitaan myös Venäjä ottelussa.

Embed from Getty Images

Varmistaako Englanti lohkovoiton?

B-lohkon huippuottelussa kohtaavat Slovakia ja Englanti. Slovakia aloitti kisat tappiolla, mutta edellisen ottelun Venäjä voitto nosti odotuksia myös Slovakian leirissä. Vaikka joukkue Venäjän voittikin niin pelillisesti ottelu ei ollut mikään erikoinen Slovakian joukkueelta. Marek Hamsik sai maalitilinsä auki edellisessä ottelussa mikä on erittäin tärkeä asia jatkoa ajatellen. Englanti aloitti kisat tuloksellisesti nihkeästi kun joukkue pelasi Venäjän kanssa tasan ja oli tappiolla Walesia vastaan, mutta pelillisesti joukkueen esitys on kyllä vakuuttanut pitkin kisoja. Mielenkiintoista nähdä aloittaako viime ottelussa maalin tehny Jamie Vardy avauksessa vai luottaako Roy Hodgson edelleen pelillisesti parempaan Harry Kane. Vardy voisi tosin olla se puuttuva palanen hyökkäykseen mitä Englanti tällaisessa pelissä tarvitsee.

Embed from Getty Images

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.