Juventus ja Monaco välieriin Mestarien Liigassa

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikko-iltana kahden viimeisen puolivälierän Barcelona-Juventus ja AS Monaco-Dortmund toiset osaottelut.

Camp Noulla Barcelonan yritti toistaa viime kierroksella tekemän ihmenousun hävittyään ensimmäisessä osassa Juventukselle 3-0. Barcelona hallitsi suurimmalta osin ottelua, mutta siitä huolimatta eivät saaneet maalia aikaiseksi. Kotijoukkueen 17 laukauksesta ainoastaan yksi meni maalia kohti. 0-0 tasapelin myötä Juventus selviytyi välieriin yhteismaalein 3-0.

Illan toisessa ottelussa asetelmat olivat jännemmät, kun Monaco voitti vieraissa ensimmäisen osan 3-2. Myös toisesta osaottelusta tuli runsasmaalinen. Kotijoukkue Monaco pääsi vajaan 20 minuutin aikana 2-0 johtoon Mbappen ja Falcaon maaleilla. Toisen puoliajan alussa Dortmund tuli vielä taisteluun mukaan Reusin kavennuksella, muttaaa lopussa Monacon jatkopaikan varmisti Valere 3-1 maalilla. Monaco eteni välieriin yhteismaalein 6-3.

Mestarien Liigan välierissä nähdään Juventuksen ja AS Monacon lisäksi madridilaiset Atletico ja hallitseva mestari Real. Välieräparit arvotaan perjantaina.