Scroll Top

Ennakko: EL Clasico Real Madrid-Barcelona

La Liga Messi BBVA

La Ligassa pelataan sunnuntai-iltana Santiago Bernabeulla, Madridissa yksi maailman suurimmasta ja katsotuimmista jalkapallo-otteluista El Clasico Real Madrid-Barcelona.

Mestaruustaistelun kannalta ottelussa on suuret panokset. Real johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Barcelonaa, mutta Barca on pelannut yhden pelin enemmän. Syksyllä pelattu Clasico päättyi Camp Noulla 1-1 tasapeliin Realin tehtyä viimeisillä minuuteilla tasoituksen. Molemmat joukkueet pääsevät otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla. Ainoastaan Barcelonan Neymar puuttuu pelikiellon takia.

Embed from Getty Images

Kotijoukkueen Real Madridin vire on erittäin hyvä. Tiistai-iltana joukkue voitti Bayern Munchenin jatkoajan jälkeen Mestarien Liigassa ja pääsi välieriin. Zinedine Zidanen valmentama ryhmä on ollut vahva kotona ja peliesitykset ovat olleet koko kauden ajan hyviä. Real on kunnostautunut tekemään paljon tärkeitä maaleja otteluiden lopussa varsinkin toppari Sergio Ramos, joka teki syksyllä Camp Noulla tärkeän tasoitusmaalin. Tiistaina kolme maalia tehneeltä Cristiano Ronaldolta voidaan odottaa jälleen paljon, kun on isosta ottelusta kyse.

Embed from Getty Images

Vierasjoukkueen Barcelonan otteet ovat vaihdelleet kauden aikana paljon. Barcan kausi päättyi Mestarien Liigassa keskiviikkona Juventuksen jätettyä heidät kokonaan maaleitta. Blaugranan suurin ongelma on kaudella ollut puolustuspelaamisessa, joka ei ole toiminut niin hyvin mitä on viime vuosina. Kun Neymar puuttuu ottelusta pelikiellon takia, niin Lionel Messin ja Luis Suarezin asema korostuu entisestään. Barcelona tarvitsee tästä ottelusta voiton, jotta pysyvät mukana mestaruustaistelussa, varsinkin kun menettivät syksyn kohtaamisessa voiton viimeisillä minuuteilla.

 

Illan ottelu alkaa Suomen aikaa klo 21.45. Viasat ja Viaplay näyttävät ottelun.

 

Arvio: Odotettavissa on, että ottelussa nähdään maaleja molempien joukkueiden toimesta. Kotijoukkue Real lähtee pienoisena suosikkina otteluun huomioiden joukkueiden tämän hetken vireen.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.