La Liga: Real Madrid – Deportivo La Coruna

Nöyryyttävän tappion kokenut Real Madrid lähtee tänään pesemään kasvojaan La Corunan kustannuksella. Real Madrid kärsi paikallisvastustajalleen, Atlético Madridille 4-0 tappion viime ottelussaan. 12. sijalla majaileva La Coruna saapuu tänään Santiago Bernabeulle kahden ottelun voittoputkessa. Isännät johtavat liigaa pisteen erolla Barcelonaan, ja tästä ottelusta on pisteet ehdottomasti otettava. La Coruna kuuluu La Ligan keskikastiin, mutta joukkueiden materiaaliero ja pelillinen ero ovat niin suuria, että Real Madrid on erittäin suuressa ennakkosuosikin roolissa.

Real Madrid leirissä kuohui Atlético tappion jälkeen, mutta tänään pestään kasvot. Kotiyleisön eteen astelee erittäin motivoitunut joukkue, joka haluaa näyttää parastaan. Real Madrid ja Cristiano Ronaldo ovat olleet hieman unisia vuoden vaihteen jälkeen, mutta mikäpä olisi parempi päivä kääntää kelkka, kuin ystävänpäivä. Real Madridin hyvästä motivaatiosta huolimatta, he ovat suorittaneet omalla puolustusalueellaan varsin kehnosti. On hyvin mahdollista, että Real Madridin hyökkäysinto kostautuu myös takaiskujen muodossa tänään.

Real Madridin puolustuspään ongelmista huolimatta, tänään näemme Real Madridin suurinumeroisen voiton.

La Liga

Real Madrid – Deportivo La Coruna

Kello 19:00

Ottelun maalimäärä yli 4,5 @2.55 Unibet

 

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Unibet! Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Unibet muistaa Gamblersin kautta lähes viikoittain huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. Unibetille saat tilin täältä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.